Αρχαία Ελληνικά: Θέματα, Λύσεις (ΓΕΛ) Πανελληνίων 2019

Αρχαία: Θέματα, Λύσεις (ΓΕΛ) Πανελλαδικών 2019

Θέματα Λύσεις Πανελλήνιες 2019Τα «Φοιτητικά Νέα» το μέσο ενημέρωσης που θα χρειάζεσαι «ως φοιτητής» σε καθημερινή βάση μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων 2019 για την εισαγωγή σου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σε ενημερώνουν πως μέσα από το παρόν άρθρο θα ανακοινωθούν τα Θέματα, οι Λύσεις - Απαντήσεις και ο σχολιασμός των θεμάτων του μαθήματος Αρχαία Ελληνική Γλώσσα.

Τα θέματα του μαθήματος Αρχαία Ελληνική Γλώσσαν που διαγωνίζονται σήμερα Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 οι χιλιάδες υποψήφιοι απόφοιτοι ΓΕΛ στις Πανελλήνιες 2019 θα γίνουν γνωστά στις 10:00 πμ και τα «Φοιτητικά Νέα» θα σας τα παρουσιάσουν ΠΡΩΤΟΙ παρακάτω όπως και τις προτεινόμενες απαντήσεις, λύσεις και σχολιασμό των θεμάτων. 


SOS: Μείνετε Συντονισμένοι στο παρόν άρθρο για τα Θέματα και τις Απαντήσεις καθώς το άρθρο θα ανανεωθεί με τα θέματα και τις λύσεις!

Το μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών είναι το δεύτερο κατά σειρά μάθημα στο οποίο θα εξεταστούν οι υποψήφιοι των ΓΕΛ για τις Πανελλήνιες 2019. Προηγήθηκε το μάθημα της Νέας Ελληνικής Γλώσσας, στο οποίο εξετάστηκαν την Παρασκευή 7/6.

SOS: Την ενημερωτική σελίδα των υποψήφιων φοιτητών μπορείτε να την δείτε πατώντας εδώ.

Παρακάτω θα αναρτηθούν τα θέματα, οι απαντήσεις και ο σχολιασμός των θεμάτων του μαθήματος Αρχαία Ελληνική Γλώσσα LIVE στο παρόν άρθρο. 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2019: ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ Αρχαία Ελληνική Γλώσσα (ΓΕΛ)
Θέματα και Λύσεις Πανελληνίων 2019 Αρχαία Ελληνική Γλώσσα (ΓΕΛ)

Μέσα από το παρόν άρθρο τα «Φοιτητικά Νέα» θα αναρτήσουν σε πραγματικό χρόνο τα Θέματα και τις Λύσεις για το μάθημα Αρχαία Ελληνική Γλώσσα των ΓΕΛ.

Τα Θέματα

Για τα θέματα της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας των ΓΕΛ πατήστε ΕΔΩ.

Οι Απαντήσεις

Για τις Απαντήσεις στο μάθημα της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας των ΓΕΛ πατήστε ΕΔΩ.

Σχολιασμός Θεμάτων

Τα θέματα στα Αρχαία Ελληνικά, στα οποία εξετάστηκαν σήμερα οι Υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, χαρακτηρίζονται σε γενικές γραμμές κατανοητά και αναμενόμενα. 

Το διδαγμένο κείμενο αντιστοιχούσε στην ενότητα 3 από τον Πρωταγόρα του Πλάτωνα και οι ερωτήσεις που το συνόδευαν ήταν κατανοητές και σαφείς. Το παράλληλο μεταφρασμένο κείμενο που δόθηκε για συγκριτικό σχολιασμό ήταν απόσπασμα από τον Προμηθέα Δεσμώτη του Αισχύλου και υπήρχε στο σχολικό βιβλίο. 

Το αδίδακτο κείμενο ήταν ένα απόσπασμα από τον «Κυνηγετικό» τον Ξενοφώντα. Δεν παρουσίαζε ιδιαίτερες δυσκολίες στη επεξεργασία του, ενώ η νοηματική ερώτηση, που ζητήθηκε για πρώτη φορά στις εξετάσεις, σύμφωνα με τη φιλοσοφία του νέου προγράμματος σπουδών που είχε ανακοινωθεί, ήταν εύστοχα διατυπωμένη, με προφανή απάντηση. 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να ανανεώσετε τη σελίδα!

SOS: Μείνετε Συντονισμένοι στο παρόν άρθρο για τα Θέματα και τις Απαντήσεις καθώς το άρθρο θα ανανεωθεί με τα θέματα!

SOS: Την ενημερωτική σελίδα των υποψήφιων φοιτητών μπορείτε να την δείτε πατώντας εδώ.

Βαθμολόγηση γραπτών - Τι ισχύει

Οι 10 χρυσοί κανόνες επιτυχίας των υποψηφίων

Πότε μηδενίζεται το γραπτό του εξεταζόμενου

Οι οκτώ συστάσεις του Υπουργείου Παιδείας προς τους βαθμολογητές

Το πρόγραμμα των πανελλαδικών

Τα μηχανογραφικά

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2019.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr