Πανελλήνιες 2019: Σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Πανελλήνιες 2019: Σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Πανελλήνιες 2019: Το Πανεπιστήμιο Πατρών ανακοινώνει ότι θα οργανώσει για 10η συνεχή χρονιά τη δραστηριότητα «Ημέρες γνωριμίας των Σχολείων της Περιφέρειας με το Πανεπιστήμιο Πατρών», με τον τίτλο: «Τα Σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο».

Πρωταρχικός μας στόχος, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της Πρυτανείας, είναι να δώσουμε την ευκαιρία στους μαθητές της Περιφέρειάς μας, να γνωρίσουν από κοντά το Πανεπιστήμιο και να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον τους για τη διεύρυνση των γνώσεών τους και την ευαισθητοποίησή τους στο χώρο της έρευνας.


Ταυτόχρονα, στόχος αυτής της ενέργειας είναι η επαφή και η γνωστοποίηση του έργου και των δραστηριοτήτων του Ιδρύματός μας στο κοινωνικό σύνολο. Με ιδιαίτερη χαρά λοιπόν, καλούμε τα Σχολεία της Περιφέρειάς μας να προγραμματίσουν τις επισκέψεις τους στις Ακαδημαϊκές μονάδες του Πανεπιστημίου Πατρών από 18 Μαρτίου έως 19 Απριλίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Δ/νση Εκπαίδευσης και Έρευνας του Πανεπιστημίου Πατρών (τηλ. 2610 996649, 2610 969047, Φαξ: 2610 996665, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Πρόγραμμα επίσκεψης για κάθε Τμήμα

Την ενημερωτική σελίδα για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2019 μπορείτε να την δείτε εδώ.

Πανελλήνιες 2019: Σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2019.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr