Υπουργείο Παιδείας: Εξέταση Ελλήνων εξωτερικού με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες

Εξέταση Ελλήνων εξωτερικού με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες

Εξέταση Ελλήνων εξωτερικού και τέκνα Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Από το Υπουργείο  Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σε συνέχεια του από 26/7/2018  Δελτίου Τύπου με το οποίο ανακοινώθηκε το πρόγραμμα εξέτασης των μαθημάτων Γενικής Παιδείας και Ομάδων Προσανατολισμού, καθώς και των ειδικών μαθημάτων, για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των υποψηφίων που υπάγονται στις ειδικές κατηγορίες των τέκνων Ελλήνων του εξωτερικού και των τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό, ανακοινώνεται ο τόπος εξέτασης των υποψηφίων  με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.


Οι υποψήφιοι με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες  εξετάζονται, εφόσον έχουν αποστείλει τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα, τις ίδιες ώρες και στα ίδια μαθήματα, πλην του μαθήματος Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων, στο Γυμνάσιο Νέου Φαλήρου, Δαβάκη Πίνδου & Διαμαντή 2, τ.κ. 18547, Νέο Φάληρο τηλ. 210-4812109 όπου θα εδρεύει η αρμόδια επιτροπή, από όπου και θα παραλάβουν το δελτίο εξεταζομένου.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr