«Κλειδώνει» η ημερομηνία ανακοίνωσης των Βάσεων 2018

«Κλειδώνει» η ημερομηνία ανακοίνωσης των Βάσεων 2018 - Δείτε πότε!

Βάσεις Αποτελέσματα 2018: Στα ύψη έχει φτάσει η αγωνία των υποψηφίων και των γονέων τους ως προς την ανακοίνωση των βάσεων 2018 και τα ονόματα των επιτυχόντων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, το μέσο ενημέρωσης που θα χρειάζεσαι ως «Πρωτοετής Φοιτητής» σε καθημερινή βάση, εξασφάλισαν πριν από λίγο νεότερες πληροφορίες από το Υπουργείο Παιδείας σχετικά με την ημερομηνία ανακοίνωσης των βάσεων 2018.


  • Για να λάβεις ΠΡΩΤΟΣ ενημερωτικό μήνυμα για την ανάρτηση των αποτελεσμάτων των βάσεων 2018 και τα ονόματα των επιτυχόντων πατήστε εδώ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με νεότερη επικοινωνία που είχαν σήμερα (Παρασκευή, 24/8) τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr με αρμόδιο στέλεχος του Υπουργείου Παιδείας, η ημερομηνία ανακοίνωσης των βάσεων 2018 «κλειδώνει» για την Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018, και ώρα 9 με 10 το πρωί.

Επίσης σύμφωνα με τα όσα δήλωσε το στέλεχος του Υπουργείου Παιδείας στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τις βάσεις 2018 θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας.

Την ενημερωτική σελίδα του μεγαλύτερου φοιτητικού portal που θα χρειάζεσαι ως «Πρωτοετής Φοιτητής» για την ενημέρωση σου μπορείς να την δείς εδώ.

SOS: Μείνετε Συντονισμένοι στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να δείς ΠΡΩΤΟΣ τα αποτελέσματα των Βάσεων 2018!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr