ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ για την Οριστικοποίηση Μηχανογραφικού 2018 (ΕΠΑΛ)

Μηχανογραφικό 2018: Ενεργοποιήθηκε η διαδικασία Οριστικοποίησης Μηχανογραφικού 2018 (ΕΠΑΛ)

Μηχανογραφικό 2018: Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, το μέσο ενημέρωσης που θα χρειάζεσαι «ως Πρωτοετής Φοιτητής» σε καθημερινή βάση σου παρουσιάζουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ μέσα από το «ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΕΛ».

ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ


Όταν ο υποψήφιος κρίνει πως το Μηχανογραφικό του Δελτίο είναι οριστικό και έτοιμο για καταχώριση στο Υπουργείο και εντός των προβλεπόμενων χρονικών ορίων, θα πρέπει να προβεί στην τελική πράξη ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ του Μηχανογραφικού του (βλ. κεφάλαιο 4), μέσω της οποίας γίνεται η τελική και οριστική υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου στο Υπουργείο.

ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

Παρότι η διαδικασία τροποποίησης των συμπληρωμένων από τους υποψηφίους μηχανογραφικών δελτίων θα είναι διαθέσιμη για εύλογο χρονικό διάστημα, δίδεται η δυνατότητα ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΩΝ, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στον υποψήφιο να διορθώσει ενδεχόμενες λανθασμένες επιλογές.

Η διαδικασία αναίρεσης θα είναι αυστηρά εντός της ημερομηνίας υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου και προϋποθέτει την προσέλευση του υποψηφίου στη Σχολική του Μονάδα (σε εργάσιμες ώρες και μέρες), καθώς μόνο μέσω της Σχολικής Μονάδας θα μπορέσει να γίνει αναίρεση της οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού. Εν συνεχεία, ο υποψήφιος θα πρέπει να οριστικοποιήσει ξανά το Μηχανογραφικό του Δελτίο ακολουθώντας τη διαδικασία που περιγράφουμε στο κεφάλαιο 4.

Η διαδικασία αναίρεσης οριστικοποιημένων μηχανογραφικών δελτίων, θα είναι αυστηρά εντός της ημερομηνίας υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου.

Περισσότερες πληροφορίες για την ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ εδώ.

Είσαι Υποψήφιος Φοιτητής; Πάτησε ΕΔΩ για να ενημερωθείς ΠΡΩΤΟΣ για τα Αποτελέσματα των Βάσεων 2018!

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2018

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr