Εκτός λειτουργίας θα τεθεί η εφαρμογή Ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού 2018

Εκτός λειτουργίας θα τεθεί η εφαρμογή Ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού 2018

Μηχανογραφικό 2018: Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, το μέσο ενημέρωσης που θα χρειάζεσαι «ως Πρωτοετής Φοιτητής» σε καθημερινή βάση σας ενημερώνουν πως η εφαρμογή Ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού 2018 (school.it.minedu.gov.gr) θα τεθεί εκτός λειτουργίας για ένα χρονικό διάστημα.

Επισημαίνεται ότι την Τετάρτη 04-07-2018 μετά τις 13:00 η εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού Δελτίου θα τεθεί εκτός λειτουργίας, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εσωτερικές διαδικασίες. Μετά το πέρας αυτών, η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη στους υποψηφίους με τη δυνατότητα της Οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού Δελτίου.


Υπενθυμίζεται ότι εντός της προθεσμίας υποβολής οι υποψήφιοι έχουν το δικαίωμα αναίρεσης της οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού τους Δελτίου, με βάση τα αναγραφόμενα στην εγκύκλιο που μπορείτε να δείτε στον σχετικό σύνδεσμο.

Προκειμένου να εκδώσουν κωδικό ασφαλείας, οι υποψήφιοι απευθύνονται στο Λύκειο, στο οποίο έχουν υποβάλει την αίτηση-δήλωση για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Εάν οι υποψήφιοι ανήκουν στην κατηγορία του 10%, έχουν τη δυνατότητα να απευθυνθούν σε οποιοδήποτε ημερήσιο Γενικό ή Επαγγελματικό Λύκειο αντίστοιχα.

Είσαι Υποψήφιος Φοιτητής; Πάτησε ΕΔΩ για να ενημερωθείς ΠΡΩΤΟΣ για τα Αποτελέσματα των Βάσεων 2018!

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2018

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr