Ενημέρωση υποψήφιων πρωτοετών φοιτητών για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού 2018

Ενημέρωση υποψήφιων πρωτοετών φοιτητών για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού

Μηχανογραφικό 2018Δράση ενημέρωσης για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου υλοποιεί για τέταρτη συνεχή χρονιά το Γραφείο Διασύνδεσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ειδικότερα, απευθυνόμενο στους υποψήφιους φοιτητές που το προσεγγίζουν, το Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία και την εμπειρία του σε θέματα συμβουλευτικής και κάνει μια εκ των έσω ενημέρωση σε όλους τους ενδιαφερόμενους.


Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα αφορά αποκλειστικά τα επιστημονικά αντικείμενα τα οποία υπηρετεί και προσφέρει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο σύνολο των οκτώ προπτυχιακών του τμημάτων. Η περίοδος που θα προσφέρεται η δράση συμβουλευτικής θα είναι όλο το διάστημα που οι υποψήφιοι φοιτητές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θα έχουν στη διάθεσή τους για να καταθέτουν το μηχανογραφικό τους δελτίο, δηλαδή από 22 Ιουνίου έως 16 Ιουλίου 2018.

Καθημερινά το Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ θα παρέχει πληροφόρηση και θα απαντά στα ερωτήματα των υποψηφίων φοιτητών κατά τις ώρες 13:00 – 15:00, Δευτέρα έως Παρασκευή. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ για την συγκεκριμένη δράση στις τηλεφωνικές γραμμές: 210 8203819, 825 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Οι διαδικασίες για την υποβολή του Μηχανογραφικού ξεκίνησαν την Παρασκευή 22 Ιουνίου και λήγουν την Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018 σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείο Παιδείας. Πιο αναλυτικά οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μηχανογραφικό 2018 θα απευθυνθούν στο Λύκειό τους από την Παρασκευή 22 Ιουνίου και μετά για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).

Πανελλήνιες (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ) 2018: Την Παρασκευή 29/06 ανακοινώνονται οι βαθμολογίες

Τα Μηχανογραφικά

- το μηχανογραφικό δελτίο ΓΕΛ 2018 για τους υποψήφιους που συμμετέχουν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ  (πατήστε εδώ).

- το μηχανογραφικό δελτίο ΓΕΛ 2018 μόνο για το 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση, για τους  υποψήφιους που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017 ή 2016 με το Νέο σύστημα (πατήστε εδώ).

- το μηχανογραφικό δελτίο ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ (Ομάδας Β) 2018, μόνο για το 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση για τους  υποψήφιους που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016 με το Παλαιό σύστημα (πατήστε εδώ).

- το μηχανογραφικό δελτίο ΕΠΑΛ 2018 για τους υποψήφιους που συμμετέχουν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑΛ  (πατήστε εδώ).

Αποτελέσματα Πανελλαδικών 2018: Αν θέλετε να ενημερωθείτε ΠΡΩΤΟΙ για τα Αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018, πατήστε ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ τις τελευταίες Εκτιμήσεις για τις Βάσεις Εισαγωγής 2018

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr