Θέματα Ελεύθερο Σχέδιο (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ) Πανελλήνιες 2018

Θέματα και Λύσεις Γερμανικά και Ισπανικά (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ) Πανελλήνιες 2018

Πανελλήνιες 2018: Σήμερα Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 οι υποψήφιοι των (ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ) διαγωνίζονται στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2018 στα θέματα του ειδικού μαθήματος Ελεύθερο Σχέδιο.

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, το μέσο ενημέρωσης που θα χρειάζεσαι «ως φοιτητής» σε καθημερινή βάση μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων 2018 για την εισαγωγή σου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα σου παρουσιάσουν τα θέματα, τον σχολιασμό και τις λύσεις των μαθημάτων των πανελλήνίων εξετάσεων.


Συνεχίζονται οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018 με τις εξετάσεις των Eιδικών Μαθημάτων για τους υποψηφίους φοιτητές τόσο των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) όσο και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), οι οποίοι έχουν ήδη δηλώσει εξέταση σε ένα ή περισσότερα Ειδικά Μαθήματα, όπου εξετάζονται σήμερα 25-6-2018 με το ειδικό μάθημα Ελεύθερο Σχέδιο.

Κατά την εξέταση

Κατά την εξέταση στο «Γραμμικό Σχέδιο» δίνεται στους υποψηφίους χαρτί σχεδίασης, που οι εξωτερικές του διαστάσεις είναι 0,50 Χ 0,70 μ. και οι εσωτερικές διαστάσεις, στις οποίες γίνεται η σχεδίαση, 0,50 Χ 0,58 μ..

Για το λόγο αυτό, ο υποψήφιος πρέπει να έχει μαζί του στις εξετάσεις πινακίδα σχεδίασης διαστάσεων αναλόγων με το χαρτί σχεδίασης και τα απαραίτητα για τη σχεδίαση όργανα και υλικά, δηλαδή χαρτί πρόχειρο σχεδίασης (ριζόχαρτο ή άλλο, απαραιτήτως σε διάσταση Α4), μολύβια με διαφορετική σκληρότητα για διαφορετικά πάχη γραμμών, όργανα για σχεδίαση με μολύβι ή με σινική μελάνη, ταυ ή παραλληλογράφο, τρίγωνα σχεδίασης, κοινό υποδεκάμετρο και τα λοιπά αναγκαία μέσα σχεδίασης (διαβήτη, καμπυλόγραμμο, γομολάστιχα, ξύστρα - καμπάνα κ.λ.π.).

Επίσης μπορεί να χρησιμοποιήσει μεγεθυντικό φακό. Απαγορεύεται, όμως, να χρησιμοποιεί συστήματα σχεδίασης, δηλαδή ειδικά εκτυπωτικά μηχανήματα γραφής και σχεδίασης γραμμάτων, ζελατίνες ή μεταλλικά στοιχεία τυποποιημένων γραμμάτων, αυτοκόλλητα (ράστερ, λετρασέτ κ.λ.π.) γραμμάτων ή γραμμοσκιάσεων και κλιμακόμετρα (υποδεκάμετρα σε διάφορες κλίμακες, ένα : είκοσι, ένα : πενήντα κ.λ.π.), μοιρογνωμόνιο, καθώς και υπολογιστικές μηχανές (κομπιούτερς).

Αποτελέσματα Πανελλαδικών 2018: Αν θέλετε να ενημερωθείτε ΠΡΩΤΟΙ για τα Αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018, πατήστε ΕΔΩ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2018: ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ Ελεύθερο Σχέδιο (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ)
Θέματα και Λύσεις Μαθηματικά ΕΠΑΛ Ελεύθερο Σχέδιο (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ)

Μέσα από το παρόν άρθρο τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr θα αναρτήσουν σε πραγματικό χρόνο τα Θέματα και τις Λύσεις για το μάθημα Γερμανικά και Ισπανικά (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ).

Τα Θέματα

Για τα θέματα των Ελεύθερο Σχέδιο πατήστε ΕΔΩ.

Τις ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ μπορείτε να τις δείτε ΕΔΩ.

Μείνετε Συντονισμένοι για να Δείτε Πρώτοι τα Θέματα και τις Λύσεις των Πανελλαδικών 2018

SOS: Μείνετε Συντονισμένοι στο παρόν άρθρο για τα Θέματα καθώς το άρθρο θα ανανεωθεί με τα θέματα, τα σχόλια και τις απαντήσεις άμεσα!

Μηχανογραφικό 2018: Ξεκίνησε η υποβολή (ΟΔΗΓΟΣ)

Αποτελέσματα Πανελλαδικών 2018: Αν θέλετε να ενημερωθείτε ΠΡΩΤΟΙ για τα Αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018, πατήστε ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλαδικές 2018

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr