Πανελλήνιες 2018: Ακολουθούν ιστορία, φυσική και προγραμματισμός για τους υποψηφίους (ΓΕΛ)

Πανελλήνιες 2018: Ακολουθούν ιστορία, φυσική και προγραμματισμός για τους υποψηφίους (ΓΕΛ)

Πανελλήνιες 2018: Αύριο Τετάρτη 13-6-2018 οι μαθητές/-τριες της Γ΄ τάξης ΓΕΛ διαγωνίζονται στα θέματα των μαθημάτων Ιστορίας , Φυσικής και προγραμματισμού.

Συνεχίζονται οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018 και την σκυτάλη παίρνουν και πάλι οι υποψήφιοι των ΓΕΛ που διαγωνίζονται σε τρια μαθήματα για τις πανελλαδικές, συγκεκριμένα στα θέματα ιστορίας, φυσικής και προγραμματισμού.


Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη 13/6 οι υποψήφιοι των ΓΕΛ, διαγωνίζονται στα μαθήματα, Ιστορία για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, Φυσική η Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό περιβάλλον για την Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής.

Οι 104.040 υποψήφιοι φοιτητές έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στα μαθήματα Κατεύθυνσης που λόγω και του αυξημένου συντελεστή βαρύτητας, καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό, την πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Αποτελέσματα Πανελλαδικών 2018: Αν θέλετε να ενημερωθείτε ΠΡΩΤΟΙ για τα Αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018, πατήστε ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλαδικές 2018

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr