Η ΕΠΙΣΗΜΗ Ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για τα Αποτελέσματα των Βάσεων 2017

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για τα Αποτελέσματα των Βάσεων 2017

Βάσεις Αποτελέσματα 2017: Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων γνωστοποιείται ότι αύριο Πέμπτη 24-8-2017, στις 10:00 το πρωί ανακοινώνονται τα ονόματα των επιτυχόντων για εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, έτους 2017.

Tα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, όπως κάθε χρόνο, από νωρίς το πρωί της Πέμπτης 24/8 θα σας μεταφέρουν αδιάκοπα τον παλμό των αποτελεσμάτων των βάσεων εισαγωγής 2017. Συντονιστείτε στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, για να μάθετε ΠΡΩΤΟΙ τα Αποτελέσματα των Βάσεων 2017 έγκαιρα και έγκυρα. Μείνετε Συντονισμένοι!!


Από εκείνη την ώρα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας:

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους,

β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).

Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, να εκτυπωθούν και να αναρτηθούν οι ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων στα  Λύκεια, εντός της ίδιας ημέρας.

Επίσης την ίδια ώρα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εισαγόμενων με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών (αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε.) και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Τα ανωτέρω αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ίδια ιστοσελίδα του Υπουργείου.

Οι τελευταίες προβλέψεις πριν την ανακοίνωση των Βάσεων 2017

Την ενημερωτική σελίδα που θα χρειάζεσαι «ως φοιτητής» σε καθημερινή βάση μπορείτε να την δείτε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr