Προσοχή υποψήφιοι για να γίνει Οριστικοποίηση του Μηχανογραφικού Δελτίου

Προσοχή υποψήφιοι για να γίνει Οριστικοποίηση του Μηχανογραφικού Δελτίου

Ολοκληρώνεται σήμερα Τρίτη 18/7 η προθεσμία (μετά και την παράταση που δόθηκε) για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ.) ΓΕΛ και ΕΠΑΛ έτους 2017. 

Είσαι Υποψήφιος Φοιτητής; Δες πρώτος τα Αποτελέσματα των Βάσεων 2017 ΕΔΩ.


Η υποβολή των Μ.Δ. γίνεται ηλεκτρονικά στη σελίδα https://exams.it.minedu.gov.gr/.

- Για να εισέλθει κάποιος στην εφαρμογή του Μ.Δ. απαιτείται κωδικός ασφαλείας. Όσοι δεν έχουν λάβει ήδη κωδικό ασφαλείας και επιθυμούν να υποβάλουν Μ.Δ., μπορούν να απευθυνθούν στο Λύκειό τους για να εκδώσουν κωδικό.

- Για την έγκυρη υποβολή του Ηλεκτρονικού Μ.Δ. θα πρέπει να γίνει Οριστικοποίηση. Τότε μόνο, το Μ.Δ. αποκτά μοναδικό αριθμό πρωτοκόλλου και θα πρέπει να το εκτυπώσετε ή/και να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.

- Υπενθυμίζεται ότι μέσα στην προθεσμία υποβολής, οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα αναίρεσης της οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού Δελτίου.

- Όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα λειτουργήσουν την Τρίτη 18-7-2017, με την παρουσία του Διευθυντή ή Υποδιευθυντή ή του αναπληρωτή αυτών και του εντεταλμένου εκπαιδευτικού για το χειρισμό της ηλεκτρονικής εφαρμογής του Μ.Δ., ώστε οι υποψήφιοι να αποκτήσουν password (αν δεν πρόλαβαν ή αν το έχασαν) ή/και να αναιρέσουν το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ. για να οριστικοποιήσουν εκ νέου ένα άλλο Μ.Δ.

Δείτε ΕΔΩ τις τελευταίες Εκτιμήσεις για τις Βάσεις Εισαγωγής 2017

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr