Υποψήφια συγκέντρωσε 19.574 μόρια και έγινε δεκτή στο ΜΙΤ

Υποψήφια συγκέντρωσε 19.574 μόρια και έγινε δεκτή στο ΜΙΤ

Στο φημισμένο Πανεπιστήμιο του Μ.Ι.Τ. στη Βοστόνη έγινε δεκτή η Χανιώτισσα Κορίνα Διγαλάκη η οποία ήρθε πρώτη σε βαθμολογία στα Χανιά συγκεντρώνοντας 19.574 μόρια!

Μιλώντας στο neakriti δεν έκρυψε τη χαρά της για το αποτέλεσμα για το οποίο όπως εξηγεί δεν είχε καθόλου άγχος. Αν και θα συμπληρώσει μηχανογραφικό δελτίο , έχει ήδη πάρει την απόφαση να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα.


Να σπουδάσει δηλαδή στο Μ.Ι.Τ. των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής,στη σχολή που της εξασφαλίζει διπλό πτυχίο στα μαθηματικά και την επιστήμη υπολογιστών, ώστε να ασχοληθεί μελλοντικά με την έρευνα και να ακολουθήσει ακαδημαϊκή καριέρα.

«Το περίμενα ότι θα τα πάω καλά. Στα μαθήματα θετικής κατεύθυνσης ήμουν βέβαιη ότι έχω γράψει. Στην έκθεση είχα αμφιβολία όμως το αποτέλεσμα με ικανοποίησε. Η αλήθεια είναι ότι διάβαζα πολύ. Το έκανα όμως επειδή μου αρέσει και όχι για τις πανελλαδικές εξετάσεις» είπε η Κορίνα, που σύντομα θα ανοίξει τα φτερά της για να ακολουθήσει το όνειρο της ζωής της.

Δείτε ΕΔΩ όλα νέα για τις Πανελλαδικές 2017

Η Κορίνα Διγαλάκη έχει διακριθεί πολλές φορές σε διαγωνισμούς μαθηματικών όπως και στην Ολυμπιάδα των Μαθηματικών, ενώ τον Ιούλιο θα βρεθεί στην Ινδονησία για να συμμετάσχει στην Ολυμπιάδα της Φυσικής.

Πανελλήνιες 2017: Τα πιο υψηλά μόρια για Ιατρική

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr