Εγχειρίδιο Χρήσης ΓΕΛ/ΕΠΑΛ για την υποβολή του Μηχανογραφικού

Εγχειρίδιο Χρήσης ΓΕΛ/ΕΠΑΛ για την υποβολή του Μηχανογραφικού

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, το μέσο ενημέρωσης που θα χρειάζεσαι «ως φοιτητής» σε καθημερινή βάση μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων 2017 για την εισαγωγή σου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σου παρουσιάζουν το Εγχειρίδιο Χρήσης ΓΕΛ/ΕΠΑΛ για την υποβολή του Μηχανογραφικού 2017.

Από την Τετάρτη 21-06-2017, οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ μπορείτε να υποβάλετε ηλεκτρονικά το Μηχανογραφικό σας Δελτίο (Μ.Δ.) στην ηλεκτρονική διεύθυνση exams.it.minedu.gov.gr. Υπενθυμίζεται για όσους υποψήφιους δεν έχουν λάβει ήδη κωδικό ασφαλείας, ότι μπορούν να απευθυνθούν στο Λύκειό τους για να εκδώσουν κωδικό.


Είσαι Υποψήφιος Φοιτητής; Πάτησε ΕΔΩ για να μείνεις ενημερωμένος.

Επισημαίνεται ότι από τις 21-06-2017 μπορείτε να υποβάλλετε μόνο πρόχειρο Μηχανογραφικό Δελτίο και μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ, μπορείτε να προβείτε στην τελική Οριστικοποίηση του Μηχανογραφικού σας Δελτίου.

Με την Οριστικοποίηση, το Μηχανογραφικό σας Δελτίο, αποκτά πλέον μοναδικό αριθμό πρωτοκόλλου και πρέπει να το εκτυπώσετε ή/και να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι μέσα στην προθεσμία υποβολής έχετε δικαίωμα αναίρεσης της οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού σας Δελτίου, με βάση τα αναγραφόμενα στην εγκύκλιο που μπορείτε να δείτε στο σχετικό σύνδεσμο.

Οδηγίες Χρήσης/Εχγειρίδια Χρήσης

Μηχανογραφικά Υποβολή: Τι πρέπει να ξέρουν οι υποψήφιοι

Δείτε ΕΔΩ τις τελευταίες Εκτιμήσεις για τις Βάσεις Εισαγωγής 2017

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr