Οι Βάσεις 2017 των Ιατρικών Σχολών μετά το μάθημα της Βιολογίας

Οι Βάσεις 2017 των Ιατρικών Σχολών μετά το μάθημα της Βιολογίας

Εκτιμήσεις Βάσεων 2017: Πτωτικές πιέσεις αναμένεται να δεχθούν οι βάσεις των ιατρικών σχολών μετά και τα σημερινά δυσκολότερα θέματα σε σχέση με πέρσι στο μάθημα υψηλής βαρύτητας, τη Βιολογία Προσανατολισμού.

Διαβάστε ακόμη: ΒΑΣΕΙΣ 2017 - Εκτιμήσεις για 1ο, 2ο, 3ο, 4ο και 5ο Επιστημονικό Πεδίο


Η εκτίμηση αυτή για τις Βάσεις 2017 συνδυάζεται και με το γεγονός ότι τα θέματα της Χημείας, μάθημα επίσης βαρύτητας για τις ιατρικές σχολές, ήταν δυσκολότερα από το 2016. Ετσι, με βάση τις ίδιες εκτιμήσεις, δεν αποκλείεται η Ιατρική Αθήνας να «χάσει» τα 19.000 μόρια, αφού πέρσι είχε βρεθεί στα 19.063, με άνοδο κατά 139 μόρια. Η Ιατρική με την χαμηλότερη βάση το 2016 ήταν στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης με 18.648 μόρια.

Υποψήφιοι Φοιτητές 2017-2018: Για να δεις πρώτος τους πίνακες με αποτελέσματα για τις Βάσεις 2017 πάτησε εδώ.

Σχολιασμός Θεμάτων Βιολογία Προσανατολισμού: Τα Θέματα της Βιολογίας Προσανατολισμού περιέχουν μεγάλη ποικιλία και αρκετά από αυτά καλύπτουν μεγάλο μέρος της ύλης. Χαρακτηρίζονται «έξυπνα» και απαιτητικά αλλά χωρίς απαίτηση σε μεγάλες αναλύσεις, πράγμα που μειώνει την ανάγκη «ξερής» απομνημόνευσης. 'Ενας μαθητής που έχει κατανοήσει σε, βάθος τα βιολογικά φαινόμενα θα πετύχει υψηλή βαθμολογία.

Σχολιασμός Θεμάτων Βιολογία Γενικής Παιδείας: Τα θέματα της Βιολογίας Γενικής Παιδείας χαρακτηρίζονται μέτριας δυσκολίας με πρωτοτυπία στο Δ 1 Θέμα. Σίγουρα για να πετύχει ένας υποψήφιος το άριστα χρειάζεται να έχει εμπεδώσει εις βάθος την υλη αλλά και οι μαθητές με μέτρια προετοιμασία Θα μπορέσουν να αντιμετωπίσούν τα περισσότερα Θέματα.

Δείτε ΕΔΩ τις τελευταίες Εκτιμήσεις για τις Βάσεις Εισαγωγής 2017

Με πληροφορίες από Καθημερινή

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr