Αναβολή Πανελλαδικών μέχρι νεοτέρας σε Λέσβο και Χίο

Αναβολή Πανελλαδικών μέχρι νεοτέρας

Έκτακτη ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας για τη διεξαγωγή Πανελλήνιων εξετάσεων σε Λέσβο και Χίο. Ποια νησιά εξαιρούνται της αναβολής. Ποιο το νέο χρονοδιάγραμμα.

Πανελλήνιες Βάσεις 2017: Όλα τα νέα για τις βάσεις 2017


Το Υπουργείο Παιδείας συνυπολογίζοντας Α) την κήρυξη της Λέσβου σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης, Β) τις ιδιαίτερες συνθήκες που προέκυψαν στην Λέσβο λόγω της σεισμικής δραστηριότητας, Γ) την αναβολή των Πανελλαδικών εξετάσεων στα ΕΠΑΛ στις 13-6-2017, στα ΓΕΛ της Λέσβου, Χίου Οινουσσών και Ψαρρών  στις 14-6-2017 βάσει απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής Εξετάσεων, Δ) την καταλληλότητα των εξεταστικών κέντρων της Χίου που διαπιστώθηκε κατόπιν αυτοψίας σύμφωνα με το  υπ΄ αριθμ. πρωτ. 20108/13-6-2017 έγγραφο του Δήμου Χίου,

αναβάλλει, μέχρι νεοτέρας, τη διεξαγωγή των Πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ στα εξεταστικά κέντρα Λέσβου.

Οι εξετάσεις στα υπόλοιπα εξεταστικά κέντρα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης  Βορείου Αιγαίου,  δηλ., αυτά της Λήμνου, Αγίου Ευστρατίου, Χίου, Οινουσσών και Ψαρρών συνεχίζονται κανονικά από αύριο 15-6-2017.

Το χρονοδιάγραμμα επανάληψης των Πανελλαδικών Εξετάσεων  των μαθημάτων που δεν πραγματοποιήθηκαν θα ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατό.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Πανελλαδικές 2017

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr