Αλλαγές στις Πανελλήνιες 2017

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017: Αλλαγές στις Πανελλήνιες 2017

Τους υποψηφίους με τις Πανελλήνιες 2017 για την τριτοβάθμια εκπαίδευση περιμένει μία σειρά αλλαγών καθώς όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας το νέο μηχανογραφικό που θα κληθούν να συμπληρώσουν θα περιλαμβάνει εννέα τμήματα των ΤΕΙ (δείτε εδώ) τα οποία είχαν καταργηθεί τα τελευταία χρόνια στο πλαίσιο του σχεδίου «Αθηνά».

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Μηχανογραφικό 2017


Επιπλέον όπως αναφέρουν οι "Ειδήσεις" περισσότερες επιλογές θα έχουν οι υποψήφιοι του 2ου, του 3ου και του 5ου επιστημονικού πεδίου, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν σχολές και τμήματα από τις θετικές και τεχνολογικές επιστήμες, από τις επιστήμες υγείας την πληροφορική και την οικονομία.

Ακόμη οι Πανελλήνιες 2017 αναμένεται να ξεκινήσουν στις 6 Ιουνίου αφού πρώτα ολοκληρωθούν οι ενδοσχολι κές εξετάσεις κάτι που πραγματοποιείται για πρώτη φορά καθώς τα τελευταία χρόνια είχε καθιερωθεί οι Πανελλήνιες να προηγούνται και να ξεκινούν μέσα στον Μάιο.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Βάσεις 2017

Επιπλέον σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, οι φετινοί υποψήφιοι δεν θα έχουν τη δυνατότητα επαναληπτικών εξετάσεων για τις Πανελλήνιες ενώ οι επαναληπτικές για τα μαθήματα της Γ' Λυκείου θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο και όχι τον Σεπτέμβριο όπως γινόταν μέχρι σήμερα.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες ειδήσεις για τις Πανελλήνιες 2017

Αν θέλετε να ενημερώνεστε πρώτοι για τις προβλέψεις και εκτιμήσεις βάσεων (μορίων) σχολών 2017 πατήστε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr