Νέο Αγγλόφωνο Μεταπτυχιακό από το ΑΠΘ στη Βιοϊατρική Μηχανική

Νέο Αγγλόφωνο Μεταπτυχιακό από το ΑΠΘ στη Βιοϊατρική Μηχανική

Σκοπός η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων σε θέματα χρήσης και ανάπτυξης προηγμένων εφαρμογών των τεχνολογιών της Βιοϊατρικής Μηχανικής.

Διαδικτυακή εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου αγγλόφωνου Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΑΠΘ στη Βιοϊατρική Μηχανική (Biomedical Engineering), θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 17:00. Το αγγλόφωνο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών έχει συσταθεί από τα Τμήματα του ΑΠΘ: Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Χημικών Μηχανικών, Πληροφορικής, Ιατρικής και Βιολογίας,


Το BME-AUTh θα λειτουργήσει για πρώτη φορά τον Οκτώβριο 2021. Σκοπός του προγράμματος είναι η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων σε θέματα χρήσης και ανάπτυξης προηγμένων εφαρμογών των τεχνολογιών της Βιοϊατρικής Μηχανικής σε συστήματα υγείας για πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία και αποκατάσταση. Το BME-AUTh φιλοδοξεί να προσφέρει μία ευρεία και ολοκληρωμένη διεπιστημονική προσέγγιση στον ευρύτερο χώρο των επιστημών υγείας, μηχανικής και πληροφορικής, μέσω της βαθιάς κατανόησης των επιμέρους αρχών και εμβάθυνσης στα σημεία τομής των εν λόγω επιστημών, με διασύνδεση και συνέργεια.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι σκοποί, η δομή και λειτουργία, καθώς και η διάρθρωση του προγράμματος σπουδών του. Θα ακολουθήσει συζήτηση και θα δοθεί η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή, μέσω της πλατφόρμας zoom, στον σύνδεσμο: https://authgr.zoom.us/j/94305032065?pwd=bEV3Rjc3MTFXbkRRcUVyWHBEa0hoZz09

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: http://bme.web.auth.gr

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr