Αναβάθμιση του πληροφοριακού συστήματος των ΠΜΣ του ΕΚΠΑ

Αναβάθμιση του πληροφοριακού συστήματος των ΠΜΣ του ΕΚΠΑ

Προκειμένου να αντιμετωπιστεί το ζήτημα της μηχανογράφησης της λειτουργίας των ΠΜΣ, ο Πρύτανης του ΕΚΠΑ, καθηγητής Μ.-Α. Δημόπουλος, ανακοίνωσε ότι οργανώνεται από τη Διεύθυνση Μηχανοργάνωσης και το Κέντρο Λειτουργίας & Διαχείρισης Δικτύου συστηματική δράση για την ένταξη όλων των ΠΜΣ του Πανεπιστημίου στην εφαρμογή φοιτητολογίου «Unitron» της εταιρείας «ΙΛΥΔΑ». Η δράση συνοπτικά περιλαμβάνει την εκπαίδευση του προσωπικού των Γραμματειών, με εργαλεία τηλεκπαίδευσης, στο νέο σύστημα, την παροχή στοιχείων από τη Γραμματεία σχετικά με τα Προγράμματα Σπουδών (ενδεικτικά: προγράμματα σπουδών, μαθήματα, κανόνες δηλώσεων/λήψης πτυχίου) στην εταιρεία ΙΛΥΔΑ και τέλος την καταχώρηση από την Γραμματεία των φοιτητών των ΠΜΣ στο σύστημα.

Στο σύστημα θα ενταχθούν όλα τα ΠΜΣ του ιδρύματος ανεξάρτητα αν σήμερα έχουν ή δεν έχουν κάποιο άλλο σύστημα καθώς το Unitron θα είναι το μοναδικό σύστημα που θα συνδεθεί με τα συστήματα της ΕΘΑΑΕ για την αυτοματοποιημένη παροχή στοιχείων.


Η δράση θα ξεκινήσει στις 13/9 και στοχεύει στην ένταξη του συνόλου των ΠΜΣ στο σύστημα του φοιτητολογίου το αργότερο μέχρι το τέλος του έτους.


Γιατί να διαφημίσετε το μεταπτυχιακό σας πρόγραμμα στα «Φοιτητικά Νέα» μπορείτε να έρθετε σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μαζί μας.


Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr