Μεταπτυχιακό, Οργάνωση Διαχείριση Αθλητισμού, άτομα αναπηρίες Μεταπτυχιακό στην «Οργάνωση/Διαχείριση του Αθλητισμού για άτομα με αναπηρίες»

Μεταπτυχιακό στην «Οργάνωση/Διαχείριση του Αθλητισμού για άτομα με αναπηρίες»

Μεταπτυχιακά Πανεπιστημίου Πελοποννήσου 2016 | Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οργάνωση/Διαχείριση του Αθλητισμού για άτομα με αναπηρίες»

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Οργάνωση/ Διαχείριση του Αθλητισμού για άτομα με αναπηρίες» του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2015-16 σαράντα (40) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών.


Η παρακολούθηση των μαθημάτων θα πραγματοποιείται τόσο δια ζώσης (με φυσική παρουσία στην έδρα του ΠΜΣ) όσο και μέσω της σύγχρονης εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης (e-learning). Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται έως και την 31/5/2016. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος http://pmsamea.uop.gr/ και στη Γραμματεία του Τμήματος (αρμόδιος υπάλληλος κ. Γεώργιος Χίος κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 14:00, τηλέφωνο: 27310-89661 - 2, Φαξ: 27310-89657 και email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι για όλα τα τελευταία νέα που αφορούν τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr