Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Υποβολή αιτήσεων μέχρι 6 Μαΐου 2019

Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Υποβολή αιτήσεων μέχρι 6 Μαΐου 2019

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) είναι δημόσιο πανεπιστημιακό ίδρυμα της Κύπρου που εφαρμόζει αποκλειστικά τη μεθοδολογία της εξ αποστάσεως φοίτησης.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 (με έναρξη φοίτησης αρχές Σεπτέμβρη) προσφέρει 3 Προπτυχιακά, 20 Μεταπτυχιακά και 11 Διδακτορικά Προγράμματα Σπουδών,  σε σύγχρονα επιστημονικά πεδία. Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτική ενημέρωση, επισκεφτείτε τον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://www.ouc.ac.cy/web/guest/studies


Υποβολή αιτήσεων για διεκδίκηση θέσης στα Προγράμματα Σπουδών του ΑΠΚΥ μέχρι 6 Μαΐου 2019, μόνο ηλεκτρονικά, στο: https://applications.ouc.ac.cy/admissions

(για τα Διδακτορικά Προγράμματα της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης «Επιστήμες της Αγωγής» και «Δίκαιο της Ε.Ε.», η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 3η Απριλίου). 

Υψηλό επίπεδο σπουδών, καινοτόμες τεχνολογίες μάθησης, εγνωσμένου κύρους Ακαδημαϊκό Προσωπικό, συνεπής διοικητική υποστήριξη, εξεταστικά κέντρα στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο), προσιτά δίδακτρα και τρόποι πληρωμής, αριθμός υποτροφιών και «ανοικτός» αριθμός προσφερόμενων θέσεων, συνθέτουν μόνο μερικούς από τους λόγους που το 65% των φοιτητών μας που προέρχεται από την Ελλάδα, έχει επιλέξει το ΑΠΚΥ για τις σπουδές του. Η πολυετής εμπειρία και η καθιέρωσή μας ως ένας οργανισμός πρωτοπόρος στην ανοικτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση, μας καθιστούν την ιδανική επιλογή!

Για οποιεσδήποτε επιπλέον διευκρινίσεις, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με την ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή/και το τηλεφωνικό κέντρο του ΑΠΚΥ: +357 22411600 / 711.

Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Γέφυρα στην ανώτατη εκπαίδευση

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr