Career Day 2018 από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Career Day 2018 από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Μητροπολιτικό Κολλέγιο: 44 εταιρείες και εκατοντάδες φοιτητές συμμετείχαν στο ετήσιο ραντεβού με την αγορά εργασίας.

Στο πλαίσιο του ετήσιου θεσμού διασύνδεσης με την αγορά εργασίας DevelopingU, το Career Office του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διοργάνωσε το Career Day 2018, παρουσία 44 εταιρειών και εκατοντάδων φοιτητών και αποφοίτων του. Τα στοιχεία της φετινής χρονιάς είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, καθώς η προσέλευση των φοιτητών στη διοργάνωση παρουσίασε αύξηση 81% σε σχέση με την περσινή χρονιά!


Στόχος του Career Day ήταν να έρθουν οι φοιτητές και απόφοιτοι του Μητροπολιτικού Κολλεγίου σε άμεση επαφή με επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην αγορά εργασίας, να συναντήσουν εκπροσώπους των εταιριών, να υποβάλλουν το βιογραφικό τους, να συμμετάσχουν με μεγάλη επιτυχία σε συνεντεύξεις εργασίας και γενικότερα να σχηματίσουν μια ρεαλιστική εικόνα για τον επαγγελματικό χώρο στον οποίο έχουν επιλέξει να κινηθούν.

Οι υπηρεσίες Διασύνδεσης με την Αγορά Εργασίας και Επαγγελματικής Ανάπτυξης των φοιτητών και αποφοίτων του βρίσκονται σταθερά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, το οποίο έχει αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με την αγορά εργασίας, με στόχο να τους οδηγήσει σε ταχύτατη και ουσιαστική επαγγελματική αποκατάσταση.

Όπως ανέφερε ο κος Βασίλης Αϊβαζίδης, Υπεύθυνος του Career Office του Μητροπολιτικού Κολλεγίου: “Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος διοργανώσαμε το CAREER DAY του Μητροπολιτικού Κολλεγίου για να φέρουμε σε επαφή τους φοιτητές και αποφοίτους μας με μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις, με στόχο τη διασύνδεσή τους με την αγορά και την ταχύτερη επαγγελματική τους αποκατάσταση. Από την άλλη πλευρά, οι εταιρίες που συμμετέχουν έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν φοιτητές και αποφοίτους μας και να διαπιστώσουν από κοντά το υψηλό επίπεδο των ακαδημαϊκών τους γνώσεων”.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις εταιρίες που συμμετείχαν:

AIESEC, ALDEMAR RESORTS, COMMIT, DIGITAL UP, ELECTRA HOTELS & RESORTS, EVALION, EXPEDIA, GENERATION Y, GOLDAIR HANDLING, HELLAS EMPLOYEE ASSISTANCE PROGRAMMES, HEWLETT PACKARD, HOLMES PLACE, INTRASOFT, ISON PSYCHOMETRICA, KSM HUMAN RESOURCES, MANPOWER, MANTIS TRADING, MOTHERCARE, NANNUKA, ΝΕΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ, NN HELLAS, NOTOS COM, ODYSSEY, PERFORMANCE TECHNOLOGIES, PRINTEC, RELATIONAL TECHNOLOGY, SKYWALKER, SOFTONE TECHNOLOGIES, SPACE HELLAS, TELMACO, TUV AUSTRIA, UP2METRIC, WEST, WURTH, ΑΚΤΙΟΣ, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, ΔΕΛΠΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ, ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ, ΚΕΘΕΑ, ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS, ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Το Career Day 2018 πραγματοποιήθηκε σε δύο παράλληλες αίθουσες του Campus Αμαρουσίου του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr