Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Αυστηρή περιορισμένη κυκλοφορία από τις 12 τα μεσάνυχτα με 6 το πρωί!

Αυστηρή περιορισμένη κυκλοφορία από τις 12 τα μεσάνυχτα με 6 το πρωί!

Μπορεί το SMS στο 13033 για την μετακίνηση να καταργείται από τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2020, αντικαθίστανται, όμως, κατά κάποιον τρόπο από νέες αυστηρές συστάσεις. 

Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί θα υπάρχει χρονικός περιορισμός καθώς στις κυβερνητικές ανακοινώσεις αναφέρεται ρητά: «Αυστηρή σύσταση για περιορισμένη κυκλοφορία σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους από τις 12 πμ έως τις 6 πμ».


«Από τη Δευτέρα 4 Μαΐου το καθημερινό μας στοίχημα τροποποιείται από το μένουμε σπίτι στο περνάμε στη σταδιακή κινητικότητα όπου το μείζον είναι ότι τηρούμε όλοι τους κανόνες προστασίας που συνοδεύουν τη σταδιακή άρση του κάθε μέτρου», τόνισε νωρίτερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, τοποθετούμενος επί της σταδιακής άρσης των μέτρων περιορισμού κατά του κορωνοϊού.

Σε αυτό το πλαίσιο, έστειλε το μήνυμα πως όσο πιο αυστηρά τηρήσουμε τους κανόνες στα νέα μας βήματα τόσο πιο σίγουρα θα προετοιμαζόμαστε για τα επόμενα.

Περαιτέρω σημείωσε πως μέχρι την ημέρα που η επιστημονική κοινότητα με την κατάλληλη θεραπεία θα δώσει ένα τέλος στον εφιάλτη που βιώνουμε, πρέπει να παραμείνουμε υπεύθυνοι, αλλά κυρίως ρεαλιστές.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr