Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Νέα απεργία στα ΜΜΜ: Αύριο χωρίς τρένο και προαστιακό

Νέα απεργία στα ΜΜΜ: Αύριο χωρίς τρένο και προαστιακό

Οι εργαζόμενοι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών ανακοίνωσαν πως θα προχωρήσουν σε 24ωρη πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019, με αποτέλεσμα τα τρένα και ο προαστιακός να σηκώσουν χειρόφρενο.

Οσοι λοιπόν χρησιμοποιούν τα τρένο ή προαστιακό θα υποστούν για ακόμα μία ημέρα ταλαιπωρία, μετά τη σημερινή απεργία στα μέσα μεταφοράς.


Στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι αναφέρουν πως στη χθεσινή διαπραγμάτευση της Π.Ο.Σ. με τις Διοικήσεις ΕΕΣΣΤΥ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας των εργαζομένων στην ΕΕΣΣΤΥ, οι απαντήσεις που έλαβαν δεν αποτελούν ούτε βάση για περαιτέρω συζήτηση.

Η ανακοίνωση για την 24ωρη απεργία

Ταυτόχρονα η Σ.Σ.Ε. του ΟΣΕ που έχει υπογραφεί από το Μάρτιο βρίσκεται στο Λογιστήριο του Κράτους, δεν έχει υπογραφεί και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση.

Και συμπληρώνουν «Μετά από αυτό, υλοποιούμε την απόφαση για 24ωρη πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να περιφρουρήσουν την απεργιακή κινητοποίηση στους χώρους δουλειάς, να συμμετέχουν μαζικά στην απεργία και στην κεντρική απεργιακή συγκέντρωση που θα γίνει αύριο το πρωί στις 10.30’ έξω από το κτίριο του ΟΣΕ (Καρόλου 1-3)».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr