Δεν καταργούνται τα SMS για τις μετακινήσεις - Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν!

Δεν καταργούνται τα SMS για τις μετακινήσεις - Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν!

Συνεχίζεται η αποστολή των SMS στο 13033 και με το άνοιγμα της εστίασης, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Πάντως, χωρίς μουσική θα λειτουργούν εστιατόρια και καφέ από τη Δευτέρα του Πάσχα, 3 Μαΐου, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Όπως διευκρίνισε ο κ. Χαρδαλιάς η εστίαση και τα καφέ θα λειτουργούν μόνο σε υπαίθριους χώρους και μόνο για καθήμενους. Εξαιτίας της απαγόρευσης κυκλοφορίας, τα καταστήματα αυτά θα κλείνουν στις 22:45, δηλαδή 15 λεπτά πριν την έναρξη του απαγορευτικού στις 23:00. «Πάντως, όλοι θα πρέπει να είναι στα σπίτια τους στις 23:00» όπως διεμήνυσε.


Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση για τον κορωνοϊό από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και τον Επίκουρο Καθηγητή Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη.

Δείτε την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας:

Τα μέτρα προστασίας στις εκκλησίες υπενθύμισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ξεκινώντας την ενημέρωση από την πλευρά του: Αποστάσεις, διπλή μάσκα, περιφορά του Επιταφίου γύρω από το ναό. Την Κυριακή του Πάσχα μπορούν να συγκεντρωθούν τα μέλη δύο οικογενειών -έως 9 άτομα για εσωτερικό χώρο, έως 12 για εξωτερικό χώρο, με κωδικό 6 στο 13033.

Παραμένει έως τις 15 Μαϊου η υποχρέωση για την αποστολή sms και για φαγητό έξω στέλνουμε κωδικό 6 στο 13.033. Από αύριο επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις.  Για την εβδομάδα που ξεκινά τη Δευτέρα του Πάσχα η απαγόρευση κυκλοφορίας ξεκινά στις 23.00. 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr