Vodafone: Πρόβλημα διαδικτυακής σύνδεσης

Vodafone: Πρόβλημα διαδικτυακής σύνδεσης

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 19:05Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φοιτητικά Νέα» οι υπηρεσίες της Vodafone αρχίζουν να επαναλειτουργούν σταδιακά.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 19:01Η ανακοίνωση της vodafone για το μπλακ άουτ:


"Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ταυτόχρονου κοψίματος οπτικής ίνας σε 3 διαφορετικές οδεύσεις (Βουλγαρία, Τουρκία, Σλοβενία-Κροατία), αντιμετωπίσαμε πρόβλημα σε υπηρεσίες internet σταθερής και κινητής. Έγιναν αμέσως οι απαιτούμενες τεχνικές εργασίες και το πρόβλημα σταδιακά αποκαθίσταται. Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση."

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 17:15: Πρόβλημα διαδικτυακής και τηλεφωνικής σύνδεσης (ιντερνετ-τηλέφωνο) αντιμετωπίζουν εδώ και κάποια ώρα χρήστες / πελάτες της Vodafone.

Τα παραπάνω αναφέρουν στα «Φοιτητικά Νέα» με μηνύματά τους διαμαρτυρόμενοι φοιτητές και φοιτήτριες ανά τη χώρα καθώς αυτή τη στιγμή αρκετοί από αυτούς παρακολουθούν εξ αποστάσεως μαθήματα του Πανεπιστημίου μετά την έναρξη του Χειμερινού Εξαμήνου 2020-2021.

Εώς τώρα η εταιρία δεν έχει προβεί σε κάποια ανακοίνωση.

Περισσότερα σε λίγο!

Τα τηλέφωνα 1399, 13830, 13840 της Vodafone βγάζουν το εξής μήνυμα: ο αριθμός που καλέσατε δεν λειτουργεί προσωρινά για τεχνικούς λόγους.

Ακόμη η ιστοσελίδα της Vodafone (www.vodafone.gr) εδώ και κάποια ώρα εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα στους επισκέπτες:

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr