Πρακτική Άσκηση 2017 Σπουδαστών ΙΕΚ από το Υπουργείο Τουρισμού

Πρακτική Άσκηση 2017 Σπουδαστών ΙΕΚ από το Υπουργείο Τουρισμού

Το υπουργείο Τουρισμού ενέκρινε την πραγματοποίηση της πρακτικής άσκησης θέρους 2017 των σπουδαστών και καταρτιζομένων στις Εκπαιδευτικές Μονάδες του.

Η σχετική απόφαση αναφέρεται στα εξής:


Α) Σπουδαστές Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης: από 3.7.2017 έως 30.9.2017 (90 ημέρες).

Αν είσαι Σπουδαστής ΙΕΚ θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Β) Καταρτιζόμενοι IEK έως εξής:

- Οι καταρτιζόμενοι ΙΕΚ Α΄ έτους, των ειδικοτήτων «Ειδικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας», «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας», «Τεχνικός Αρτοποιός - Ζαχαροπλαστικής» πραγματοποιούν πρακτική άσκηση 480 ωρών, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός της χρονικής περιόδου από 12.6.2017 έως 15.9.2017.

Διαβάστε ακόμη: Υποχρεώσεις και Δικαιώματα Σπουδαστών ΙΕΚ που κάνουν Πρακτική Άσκηση

- Οι καταρτιζόμενοι ΙΕΚ Β΄ έτους, της ειδικότητας «Ειδικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας» πραγματοποιούν πρακτική άσκηση 240 ωρών του μαθήματος Δ΄ εξαμήνου «Πρακτική Άσκηση» και 480 ώρες πρακτικής άσκησης, που μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός της χρονικής περιόδου από 1.5.2017 έως 15.9.2017.

- Οι καταρτιζόμενοι ΙΕΚ Β΄ έτους, της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας» πραγματοποιούν πρακτική άσκηση 60 ωρών του μαθήματος Δ΄ εξαμήνου «Πρακτική Άσκηση» και 480 ώρες πρακτική άσκηση, που μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός της χρονικής περιόδου από 1.6.2017 έως 15.9.2017.

- Οι καταρτιζόμενοι Β΄ έτους ΙΕΚ, της ειδικότητας «Τεχνικός Αρτοποιός - Ζαχαροπλαστικής» πραγματοποιούν πρακτική άσκηση 90 ωρών του μαθήματος Δ΄ εξαμήνου «Πρακτική Άσκηση» και 480 ώρες πρακτική άσκηση, που μπορούν να

πραγματοποιηθούν εντός της χρονικής περιόδου από 1.6.2017 έως 15.9.2017.

Κατά την τρέχουσα εκπαιδευτική περίοδο λόγω έλλειψης μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού, οι τρεις επιθεωρήσεις/εποπτείες θα πραγματοποιηθούν από 12.6.2017 έως 15.9.2017 ως εξής:

Διαβάστε ακόμη: Ποιοι Σπουδαστές ΙΕΚ απαλλάσσονται από την Πρακτική Άσκηση

1) Δύο επισκέψεις, ανά ξενοδοχειακή/τουριστική επιχείρηση, με επιτόπια επίσκεψη του Επόπτη Α ή Β στα συμμετέχοντα στο πρόγραμμα ξενοδοχεία/τουριστικές επιχειρήσεις. Επισημαίνεται ότι το διάστημα μεταξύ δύο επιτόπιων εποπτειών ανά ξενοδοχείο/ τουριστική επιχείρηση δεν μπορεί να είναι μικρότερο από είκοσι μέρες. Σε περίπτωση που αποδεδειγμένα, για λόγους ανωτέρας βίας, δεν καταστεί δυνατή η πραγματοποίηση επιτόπιας εποπτείας, αυτή πραγματοποιείται τηλεφωνικά.

2) Μία τηλεφωνικά.

Όλα τα τελευταία νέα που αφορούν την Πρακτική Άσκηση Σπουδαστών ΙΕΚ πατήστε εδώ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr