Πρακτική άσκηση σπουδαστών ΔΙΕΚ Πάτρας στις εγκαταστάσεις του Κ.Ε.ΤΧ.

Πρακτική άσκηση σπουδαστών ΔΙΕΚ Πάτρας στις εγκαταστάσεις του Κ.Ε.ΤΧ.

Συνεχίζεται με επιτυχία και προχωράει στην ολοκλήρωσή του για το πρώτο εξάμηνο του 2016 το πρόγραμμα συνεργασίας του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ.) του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεχνικού (Κ.Ε.ΤΧ.) με το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) Πάτρας, με την πρακτική άσκηση στις εγκαταστάσεις του Κ.Ε.ΤΧ. καταρτιζομένων στις ειδικότητες Τεχνικών Μηχανοτρονικής και Τεχνικών Εγκαταστάσεων Ψύξης – Αερισμού και Κλιματισμού.

Το πρόγραμμα αυτό όπως αναφέρει ανακοίνωση του συλλόγου Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ ν.  Αχαΐας, εγκρίθηκε από τα συναρμόδια υπουργεία Παιδείας και Άμυνας, κατόπιν εισήγησης της Αχαιής αναπληρωτού υπουργού Παιδείας Σίας Αναγνωστοπούλου, που ανταποκρίθηκε θετικά σε σχετική πρόταση  του Σωματείου Πολιτικών Υπαλλήλων και μετά την εξασφάλιση της υποστήριξης σε αυτό του ταξιάρχου διοικητή του ΚΕΤΧ και του διευθυντή του ΔΙΕΚ Πάτρας Παναγιώτη Αναγνώστου.


Με τη λήξη του προγράμματος για το τρέχον εξάμηνο, θα ακολουθήσει η αποτίμηση από τις δύο πλευρές των αποτελεσμάτων του. Το Σωματείο των Υπαλλήλων Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, είναι σίγουρο ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία ΚΕΚ-ΚΕΤΧ και ΔΙΕΚ και η επέκτασή της και σε άλλες ειδικότητες κατά το επόμενο επιμορφωτικό έτος, που ξεκινά τον Οκτώβριο του 2016, όπως αναφέρει τέλος η ανακοίνωση.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΙΕΚ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr