Τα Δημόσια ΙΕΚ Υγείας που θα λειτουργήσουν και οι Ειδικότητες για το 2017 - 2018

Τα Δημόσια ΙΕΚ Υγείας και οι Ειδικότητες για το 2017 - 2018

Το Υπουργείο Υγείας με απόφαση του γνωστοποιεί τα Δημόσια ΙΕΚ (ΔΙΕΚ) Υγείας και τις Ειδικότητες που θα λειτουργήσουν το ακαδημαϊκό έτος 2017 - 2018.

Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Υγείας την εκπαιδευτική περίοδο 2017-2018 θα λειτουργήσουν τα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ) του ν. 4186/2013, αρμοδιότητας Υπουργείου Υγείας, στις ειδικότητες Βοηθός Νοσηλευτικής (-Γενικής Νοσηλείας, Τραυματολογίας, Χειρουργείου, ΜΕΘ, Ατόμων με Ειδικές Παθήσεις), στα ΔΙΕΚ του παρακάτω πίνακα.


Την ενημερωτική σελίδα για τα Δημόσια ΙΕΚ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Τα Δημόσια ΙΕΚ θα λειτουργήσουν εφόσον συγκεντρώσουν ικανό αριθμό εγγραφών. Οι αιτήσεις για την επιλογή των υποψηφίων καταρτιζομένων θα γίνουν το Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, στο Δ.Ι.Ε.Κ. όπου επιθυμούν να φοιτήσουν, μετά από σχετική προκήρυξη του Υπουργείου Υγείας. Την ίδια χρονική περίοδο θα γίνουν δεκτές αιτήσεις κατατάξεων από αποφοίτους ΕΠΑ.Λ., ΕΠΑ.Σ., Τ.Ε.Ε.Β’ κύκλου, Τ.Ε.Λ., εξειδίκευση ΕΠΛ συναφών ειδικοτήτων σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, για το Γ’ εξάμηνο σπουδών. Δικαίωμα αίτησης για κατάταξη έχουν και οι καταρτιζόμενοι καθώς και οι απόφοιτοι συναφών ειδικοτήτων των Ι.Ε.Κ.. 

Τα Δημόσια ΙΕΚ και οι ειδικότητες

Ανακοινώθηκαν οι Ειδικότητες για τα Δημόσια ΙΕΚ εξαμήνου 2017Β

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr