Νέες ειδικότητες κατάρτισης στο ΔΙΕΚ Αγίου Στεφάνου

Νέες ειδικότητες κατάρτισης στο ΔΙΕΚ Αγίου Στεφάνου

Ο Δήμος Διονύσου ενημερώνει τους πολίτες ότι το Δημόσιο ΙΕΚ που λειτουργεί στον Δήμο Διονύσου - Δημόσιο ΙΕΚ Αγίου Στεφάνου - προτίθεται να λειτουργήσει τις παρακάτω ειδικότητες για το φθινοπωρινό εξάμηνο 2017Β (Οκτώβριος 2017):

Την ενημερωτική σελίδα των Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ μπορείτε να την δείτε εδώ.


1. Τεχνικός Δασικής Προστασίας
2. Τεχνικός Τεχνολογικών Εφαρμογών σε Έργα Τοπίου και Περιβάλλοντος (Αρχιτεκτονική Τοπίου)
3. Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας
4. Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων
5. Τεχνικός Η/Υ
6.Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων

Όσοι και όσες ενδιαφέρονται να τις παρακολουθήσουν καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στέλνοντας στο email :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνα επικοινωνίας, email, ειδικότητα που επιθυμούν να παρακολουθήσουν). Το Δ. ΙΕΚ Αγ. Στεφάνου θα τους ενημερώσει για τις παραπέρα ενέργειές τους.
Η έγκριση τμημάτων και ειδικοτήτων γίνεται από την Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, για τμήματα και ειδικότητες με επαρκή αριθμό εκπαιδευομένων.

Δ.ΙΕΚ Αγίου Στεφάνου
Διεύθυνση: Λεωφ. Δροσιάς - Σταμάτας 25Α, Σταμάτα Αττικής, Τ.Κ 14575
Τηλ:210 6216783-2 Fax:210-6216437
http://iek-ag-stefan.att.sch.gr/
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Όλα τα νέα που αφορούν τα ΔΙΕΚ στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr