Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Δημόσιο ΙΕΚ Κηφισιάς (4 νέες ειδικότητες)

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Δημόσιο ΙΕΚ Κηφισιάς (4 νέες ειδικότητες)

Το Δημόσιο ΙΕΚ Κηφισιάς ανακοινώνει τις ειδικότητες που εγκρίθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς για να λειτουργήσουν στο νέο έτος κατάρτισης 2016-2017 (Α’ εξάμηνο 2016Β).

Μεταξύ αυτών 4 καινούργιες ειδικότητες και μάλιστα μία από αυτές με ιδιαίτερη ζήτηση στην αγορά εργασίας κατ’ αποκλειστικότητα στο ΙΕΚ μας («Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα της Υγείας»).


Το ΙΕΚ Κηφισιάς στη σχεδόν εικοσαετή επιτυχή πορεία του στο χώρο της Δια Βίου Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, συνεχίζει να παρέχει πιστοποιημένη εκπαιδευτική κατάρτιση επιπέδου 5 του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Επαγγελματικών Προσόντων σε αποφοίτους λυκείου (όλων των τύπων) βάσει του νόμου 4186/2013. Η Φοίτηση είναι δωρεάν και τα μαθήματα είναι απογευματινά.

Στο πλαίσιο αυτό συνεχίζει την κατάρτιση στην ειδικότητα:

1. Τέχνη Φωτογραφίας (ειδικότητα που το ΙΕΚ μας πρώτο παρέχει από την ίδρυσή του), Εμπλουτίζει με τις νέες ειδικότητες:

2. Γραμματέας Ανώτερων και Ανώτατων Στελεχών,

3. Τεχνικός Αισθητικής Ποδολογίας και Καλλωπισμού Νυχιών,

4. Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας και Πρωτοπορεί με την κατ’ αποκλειστικότητα ειδικότητα:

5. Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα της Υγείας

Θέλεις να ενημερώνεσαι για όλα τα τελευταία νέα που αφορούν τα Δημόσια ΙΕΚ; Κάνε LIKE στην σελίδα «Δημόσια ΙΕΚ»

Οι εγγραφές για τις νέες ειδικότητες γίνονται μέχρι το μεσημέρι της 12ης Σεπτεμβρίου μόνο διαδικτυακά στην ιστοσελίδα: https://diek.minedu.gov.gr και οι σχετικές ανακοινώσεις (καθώς και τις όλες τις προσφερόμενες ανά ΙΕΚ ειδικότητες) έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Δ.Β.Μ.Ν.Γ.: www.gsae.edu.gr.

Στο Γ’ εξάμηνο συνεχίζουν οι ειδικότητες: (α) Ηχοληψίας, (β) Τέχνης Φωτογραφίας, (γ) Δημοσιογραφίας, Συντακτών και Ρεπόρτερ και (δ) Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ. Οι σχετικές επανεγγραφές ή μετεγγραφές γίνονται έως τις 20/9 στο ΙΕΚ.
Το ΙΕΚ Κηφισιάς βρίσκεται στη Νέα Κηφισιά, στην οδό Πατρών 11-13, συστεγαζόμενο με το 3ο Γυμνάσιο Κηφισιάς. Τηλέφωνα: 210-6253118 και 210-6253119. email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερα νέα που αφορούν τα Δημόσια ΙΕΚ (ΔΙΕΚ) στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr