Μειωμένο κόμιστρο μετακίνησης για Σπουδαστές ΔΙΕΚ Θεσσαλονίκης

Μειωμένο κόμιστρο μετακίνησης για Σπουδαστές ΔΙΕΚ Θεσσαλονίκης

Η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης ενημερώνει τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr ότι, με στόχο την υποστήριξη της επαγγελματικής εκπαίδευσης, υπεγράφη και φέτος η Σύμβαση μεταξύ του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης και του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης.

Η συμφωνία αφορά συγκεκριμένα στα Δ.Ι.Ε.Κ.: Επανωμής, Ευόσμου, Θέρμης, Θεσσαλονίκης, Κουφαλίων, Λαγκαδά, Μοναστηρίου, Νεάπολης, Πυλαίας-Χορτιάτη, Σίνδου και Τριανδρίας.


Η σχετική έγκριση διασφαλίζει έως τις 30 Ιουνίου 2019 το δικαίωμα μετακίνησης για 2.876 σπουδαστές Δ.Ι.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης με μειωμένο εισιτήριο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αρμοδιότητας Ο.Α.Σ.Θ. με τη χρήση ‘’Δελτίου Ειδικού Εισιτήριου Σπουδαστών Δημοσίων Ι.Ε.Κ.’’

Οι σπουδαστές των Δημόσιων Ι.Ε.Κ. θα απευθυνθούν στις Γραμματείες των Σχολών για να ενημερωθούν για τη διαδικασία έκδοσης των Δελτίων. Δικαιούχοι είναι σπουδαστές Δ.Ι.Ε.Κ. ηλικίας έως 22 ετών οι οποίοι οφείλουν να επιδεικνύουν σε κάθε έλεγχο κομίστρου, πέραν του σπουδαστικού Δελτίου, και την Αστυνομική Ταυτότητά τους. 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr