Αναβολή μαθημάτων σε ΙΕΚ για σήμερα και αύριο - Δείτε ποια

Αναβολή μαθημάτων σε ΙΕΚ για σήμερα και αύριο - Δείτε ποια

Τα Δημόσια ΙΕΚ Λάρισας (1ο και 2ο) λόγω παγετού θα είναι κλειστά σήμερα Πέμπτη 10/01/2019, σύμφωνα και με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διευθυντές, κ. Παπαδογιάννης Ευθύμιος και κ. Ραφτούλης Γεώργιος.

Η Διευθύντρια του Ι.Ε.Κ. Πτολεμαΐδας Μπέση Σοφία ενημερώνει τους σπουδαστές πως την Πέμπτη Πέμπτη 10/1/2019 το ΙΕΚ θα παραμείνει κλειστό λόγω των συνεχών ισχυρών χιονοπτώσεων και σύμφωνα με την παρακάτω απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας.


Το Δημόσιο ΙΕΚ Λαγκαδά θα παραμείνει κλειστό την Πέμπτη 10 και Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 με Απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Μ.Ε. Θεσσαλονίκης λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων και ιδιαιτέρως των χαμηλών θερμοκρασιών.

Έπειτα από απόφαση του Δήμου Κοζάνης για τη μη λειτουργία των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης λόγω καιρικών συνθηκών αποφασίζεται την Παρασκευή 11-01-2019 το ΙΕΚ Κοζάνης να παραμείνει κλειστό. Η Διεύθυνση του ΙΕΚ.

Το ΔΙΕΚ Θεσσαλονίκης αναστέλλει τη λειτουργία και σήμερα Πέμπτη 10/1/2019.

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών (παγετός) που θα επικρατήσουν στην περιοχή και με γνώμονα την ασφάλεια, δεν θα γίνουν μαθήματα στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ την Πέμπτη 10/1 στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 11/1 τα μαθήματα θα διεξαχθούν κανονικά.

Κλειστό θα είναι το ΙΕΚ ΟΑΕΔ Βέροιας την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου λόγω παγετού. 

Το ΙΕΚ ΟΑΕΔ Δράμας σήμερα 10-1-2019 θα παραμείνει κλειστό λόγω καιρικών συνθηκών.

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών το ΙΕΚ Καστοριάς δεν θα λειτουργήσει την Πέμπτη 10/1 και Παρασκευή 11/1. Συντάσσεται με σχετική απόφαση του Δήμου Καστοριάς. Η αναπλήρωση των μαθημάτων θα γίνει με ευθύνη της Διοίκησης.

Κλειστό θα παραμείνει & το Δημόσιο ΙΕΚ Τρικάλων, καθώς & το παράρτημα αυτού στην Καλαμπάκα, την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019, λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης &των χαμηλών θερμοκρασιών που το τελευταίο κύμα κακοκαιρίας, έφερε & σε αυτές τις περιοχές. Το ΔΙΕΚ Τρικάλων σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση θα παραμείνει κλειστό και αύριο Παρασκευή 11/1.

Το άρθρο ανανεώνεται με κάθε νέα ενημέρωση!

Δεν θα πραγματοποιηθούν και σήμερα Πέμπτη 10 Ιανουαρίου τα μαθήματα στο ΔΙΕΚ Καρδίτσας όπως γνωστοποίησε το Δημόσιο Ινστιτούτο λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Κλειστό θα παραμείνει το ΔΙΕΚ Σερρών σήμερα Πέμπτη 10-01-2019 λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Με ανακοίνωσή του Δημόσιο ΙΕΚ του Γ.Ν. Καρδίτσας γνωστοποιεί ότι την Παρασκευή 11/1/2019 τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν κανονικά στο Δ. ΙΕΚ του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας, με την προϋπόθεση ότι η πρόσβαση στο Νοσοκομείο θα είναι δυνατή. Επίσης θα γίνει και αναπλήρωση 2 ωρών.

Με απόφαση του Δήμου Πέλλας, το ΙΕΚ Γιαννιτσών θα παραμείνει κλειστό την Πέμπτη 10-1-2019.

Το ΔΙΕΚ Φλώρινας ανακοινώνει ότι σήμερα Πέμπτη 10-01-2019 θα παραμείνει κλειστό λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Την Πέμπτη 10-1-2019 το ΙΕΚ Καβάλας θα παραμείνει κλειστό!

Την Πέμπτη 10/1/2019 δεν θα γίνουν τα μαθήματα στο ΔIEK Ιωαννίνων. Η γραμματεία θα λειτουργήσει από 12:00 έως 18:00. Για την Παρασκευή 11/1/2019 θα βγει νέα ανακοίνωση το πρωί της ίδιας ημέρας.

Το Δημόσιο ΙΕΚ Αριδαίας δεν θα λειτουργήσει σήμερα Πέμπτη λόγω καιρικών συνθηκών και επικινδυνότητας στην πρόσβαση. Τα μαθήματα θα αναπληρωθούν άμεσα με ευθύνη της Διοίκησης.

Σήμερα Πέμπτη το Δημόσιο IEK Έδεσσας θα παραμείνει κλειστό λόγω δυσμενών συνθηκών. Τα μαθήματα αναβάλλονται.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, και για αύριο Παρασκευή 11/1/2019, το Δ.ΙΕΚ Πυλαίας-Χορτιάτη θα παραμείνει κλειστό.

Φοιτητής πήγε να βγάλει φωτογραφία το χιονισμένο ΑΠΘ και δέχθηκε επίθεση από εμπόρους ναρκωτικών!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr