ΕΟΠΠΕΠ: Ανακοινώθηκαν τα Αποτελέσματα των Εξετάσεων Πιστοποίησης ΙΕΚ 1ης περιόδου 2016

ΕΟΠΠΕΠ: Ανακοινώθηκαν τα Αποτελέσματα Πιστοποίησης ΙΕΚ 1ης περιόδου 2016

Ο ΕΟΠΠΕΠ ανακοινώνει τα Αποτελέσματα του Πρακτικού Μέρους (Οχήματα) των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης της 1ης εξεταστικής περιόδου 2016 της ειδικότητας ΙΕΚ «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών», η οποία διεξήχθη από 20.04.2017 έως και 03.09.2017 στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ακολουθούν οι καταστάσεις των επιτυχόντων του Πρακτικού Μέρους, σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων (A, B, C, D, CE):


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται και από τα κάτωθι Εξεταστικά Κέντρα Θεωρητικού Μέρους, στα οποία θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα του Πρακτικού Μέρους (Οχήματα) των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης της 1ης εξεταστικής περιόδου 2016 της ειδικότητας Ι.Ε.Κ. «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών»:

  • Δ.Ι.Ε.Κ. Ηλιούπολης,
  • Δ.Ι.Ε.Κ. Νεάπολης Θεσσαλονίκης και
  • 1ο Δ.Ι.Ε.Κ. Ηρακλείου Κρήτης.

Στους επιτυχόντες, θα χορηγηθεί Δίπλωμα Επαγγελματικής Ειδικότητας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 5. 

Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. χορηγεί στους δικαιούχους κατόπιν αιτήσεώς τους «Βεβαίωση Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ.», η οποία επέχει θέση Διπλώματος, στην οποία αναγράφεται ο μέσος όρος της βαθμολογίας του Θεωρητικού και του Πρακτικού Μέρους των εξετάσεων. Η εν λόγω Βεβαίωση Πιστοποίησης χορηγείται και μετά την έκδοση και χορήγηση του Διπλώματος, με την υποβολή αίτησης του ενδιαφερομένου στην οποία αναγράφεται η ακριβής χρήση της Βεβαίωσης και η οποία συνοδεύεται από απόδειξη καταβολής ανταποδοτικού τέλους.

Για το υπόδειγμα της αίτησης χορήγησης Βεβαίωσης Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ. πατήστε εδώ.

Η συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη αίτηση μπορεί να αποσταλεί στον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.), μέσω ταχυδρομείου στην ταχυδρομική διεύθυνση Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 41, ΤΚ 142 34, Νέα Ιωνία ή μέσω FAX στο 210 2709142.

Ως ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων ορίζεται η  20η Σεπτεμβρίου 2017.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr