ΕΟΠΠΕΠ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ

ΕΟΠΠΕΠ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ

Εξετάσεις Πιστοποίησης ΙΕΚ: Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι η υποβολή Αιτήσεων Συμμετοχής στις εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ. αναμένεται θα ξεκινήσει στις 24 Νοεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου 2022.

Πιο αναλυτικά, από 24 Νοεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου 2022, ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. θα υποδέχεται ηλεκτρονικά τις αιτήσεις των υποψηφίων για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Ι.Ε.Κ./Σ.Ε.Κ. 2022-2023.


Μετά την εγκατάσταση και λειτουργία της νέας ηλεκτρονικής θυρίδας- πρωτοκόλλου του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ανοίγει ο δρόμος για την υποβολή αιτήσεων των αποφοίτων, μέσω της δημιουργίας του ψηφιακού γραμματοκιβωτίου κάθε υποψηφίου που θα απλοποιεί τόσο τη διαδικασία της υποβολής των χιλιάδων αιτήσεων, όσο και του ελέγχου τους από τις υπηρεσίες του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.. Περισσότερα για το e-ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ από τον ΕΟΠΠΕΠ (ΕΔΩ).

SOS: Οι Απόφοιτοι ΙΕΚ τώρα και στο Viber. Δείτε ΕΔΩ την σελίδα που πρέπει να γίνουν μέλη οι ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΙΕΚ για να λαμβάνουν ΠΡΩΤΟΙ όλες τις ενημερώσεις (ότι αφορά τους Αποφοίτους ΙΕΚ).

Αναλυτικές οδηγίες και πληροφορίες, μαζί με τον νέο «Οδηγό Υποβολής 2022-2023», αναμένεται να αναρτηθούν σε επόμενο διάστημα από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., προκειμένου οι υποψήφιοι εύκολα και γρήγορα να υποβάλουν την αίτησή τους και να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους. Προσοχή, για να μείνετε ενημερωμένοι πατήστε ΕΔΩ.

Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» για την ενημέρωσή σας καθώς θα υπάρξουν αναλυτικές δημοσιεύσεις που θα περιγράφουν διαδικασία και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις Εξετάσεις Πιστοποίηση Αποφοίτων ΙΕΚ περιόδου 2022-2023.

Την ενημερωτική σελίδα των Αποφοίτων ΙΕΚ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα που αφορούν τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr