ΕΟΠΠΕΠ: Αιτήσεις Συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης της ειδικότητας ΙΕΚ "Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών"

ΕΟΠΠΕΠ: Αιτήσεις Συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης της ειδικότητας ΙΕΚ "Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών"

Εξετάσεις Πιστοποίησης ΙΕΚΟ Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) καλεί όσους υποψήφιους της ειδικότητας «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών» και «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών» (Ν.4186/2013) δεν ολοκλήρωσαν επιτυχώς το Πρακτικό Μέρος (Οχήματα) των ανωτέρω ειδικοτήτων κατά την εξεταστική περίοδο του 2020, να υποβάλουν αίτηση για συμμετοχή στο Πρακτικό Μέρος (Οχήματα) των εξετάσεων της ειδικότητας «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών» και «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών» (Ν.4186/2013) της εξεταστικής περιόδου 2021.

Η εν λόγω διαδικασία αφορά μόνον όσους υποψήφιους των ανωτέρω ειδικοτήτων είχαν υποβάλει αίτηση συμμετοχής στην εξεταστική περίοδο του 2020 και δεν ολοκλήρωσαν επιτυχώς το Πρακτικό.


ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1. Αίτηση, πλήρως συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη.
Για να κατεβάσετε το έντυπο της Αίτησης πατήστε εδώ

2. Αντίγραφο της Βεβαίωσης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Β.Ε.Κ.) για αποφοίτους Ι.Ε.Κ. ή φωτοαντίγραφο πτυχίου Ε.Μ.Π. ή άλλης ισότιμης σχολής για διπλωματούχους μηχανικούς ή φωτοαντίγραφο πτυχίου Α.Τ.Ε.Ι. Τμημάτων Μηχανολογίας, Ηλεκτρολογίας και Οχημάτων για πτυχιούχους Α.Τ.Ε.Ι. ή

3. Αντίγραφο Βεβαίωσης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Β.Ε.Κ.) ή φωτοαντίγραφο του Διπλώματος Επαγγελματικής Κατάρτισης του πρώην Ο.Ε.Ε.Κ. για τους υποψήφιους οι οποίοι είναι κάτοχοι Διπλώματος Επαγγελματικής Κατάρτισης του πρώην Ο.Ε.Ε.Κ., που αποκτήθηκε έως την έναρξη της εφαρμογής του Π.Δ. 208/2002, και δεν έχουν ολοκληρώσει το Πρακτικό Μέρος των εξετάσεων για την απόκτηση άδειας άσκησης επαγγέλματος από το ΥΠ.Υ.ΜΕ.ΔΙ.

4. Αντίγραφο των δύο (2) όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή ελλείψει ταυτότητας, φωτοαντίγραφο του διαβατηρίου σε ισχύ ή φωτοαντίγραφο της στρατιωτικής ταυτότητας. Αν από αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γεννήσεως ή και το όνομα πατρός προσκομίζεται και φωτοαντίγραφο πιστοποιητικού γεννήσεως.

5. Αντίγραφο της άδειας οδήγησης, σε ισχύ, των κατηγοριών Α, Β, C, D και CΕ.

6. Αποδεικτικά καταβολής των εξετάστρων που κατατέθηκαν μέσω της εφαρμογής e – Πληρωμές του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά,  αποστέλλοντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." με την ένδειξη στο θέμα: «Υποβολή Αίτησης και Δικαιολογητικών για συμμετοχή στο Πρακτικό Μέρος (ΟΧΗΜΑΤΑ) των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ., 2020 της ειδικότητας «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών».

Όλα τα δικαιολογητικά επισυνάπτονται στο email υποχρεωτικά σε μορφή αρχείου pdf
Προθεσμία υποβολής: Από 30.05.2022 έως και 06.06.2022

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Οι Εξετάσεις Πρακτικού Μέρους της ειδικότητας «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών» και «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών» (Ν.4186/2013) θα διενεργηθούν, όπως προβλέπεται, σε Εξεταστικά Κέντρα της Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Ηρακλείου Κρήτης. Σχετικά, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την έναρξη της διαδικασίας.

Την ενημερωτική σελίδα των Αποφοίτων ΙΕΚ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr