Εδώ θα δείτε τα Αποτελέσματα των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ

Εδώ θα δείτε τα Αποτελέσματα των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ

Εξετάσεις Πιστοποίησης ΙΕΚ: Τα αποτελέσματα των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων ΙΕΚ και ΣΕΚ, έχουν εκδοθεί σήμερα 20 Απριλίου 2022.

Εισαγωγή Αποφοίτων ΙΕΚ με Κατατακτήριες στα Πανεπιστήμια (ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ)


Σύμφωνα με τα όσα γνωστοποίησε ο ΕΟΠΠΕΠ την προηγούμενη εβδομάδα, τα αποτελέσματα των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων ΙΕΚ και ΣΕΚ, αναμενόταν να εκδοθούν μεταξύ Τρίτης 19 Απριλίου 2022 και Πέμπτης 21 Απριλίου 2022.

Στις εξετάσεις πιστοποίησης συμμετείχαν 9.943 απόφοιτοι αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης, σε 172 ειδικότητες.

Σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. θα χορηγήσει στους δικαιούχους «Βεβαίωση Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ.», η οποία επέχει θέση Διπλώματος ή Πτυχίου, στην οποία αναγράφεται ο μέσος όρος της βαθμολογίας του Θεωρητικού Μέρους των εξετάσεων.

Τα «Φοιτητικά Νέα» μέσα από το παρόν άρθρο θα σας μεταφέρουν σε ζωντανό χρόνο την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να δείτε τα αποτελέσματα των Εξετάσεων Πιστοποίησης όπως επίσης και την διαδικασία χορήγησης «Βεβαίωσης Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης», στην οποία θα αναγράφεται η βαθμολογία του Θεωρητικού Μέρους των εξετάσεων.

------

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

(τα αποτελέσματα έχουν εκδοθεί!) τελευταία ενημέρωση 20/04/2022 (12:00)

------

Πατήστε εδώ για να ανανεώσετε το άρθρο! Παραμείνετε Συντονισμένοι στο παρόν άρθρο για την ενημέρωσή σας!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr