Οι ημερομηνίες των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ και ΣΕΚ

Οι ημερομηνίες των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ και ΣΕΚ

Εξετάσεις Πιστοποίησης ΙΕΚ: Σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση από τον ΕΟΠΠΕΠ οι εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ και ΣΕΚ αναμένεται να διενεργηθούν ένα μήνα αργότερα από τον αρχικό προγραμματισμό που είχε γνωστοποιηθεί στους υποψηφίους ότι θα διεξάγονταν εντός του μηνός Οκτωβρίου.

Πιο αναλυτικά, οι εξετάσεις αναμένεται να διεξαχθούν σε τρεις φάσεις. Θα ξεκινήσουν το τελευταίο δεκαήμερο του Νοέμβρη και θα ολοκληρωθούν στις 16 Ιανουαρίου 2022.


Δείτε αναλυτικά πιο κάτω όλα όσα αναφέρει η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΕΟΠΠΕΠ, Ιωάννα Λυτρίβη, προς τους υποψηφίους για τις εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ και ΣΕΚ.

«Ανακοινώνουμε όπως είχαμε δεσμευτεί, τις ημερομηνίες διεξαγωγής των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) και Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Ε.Κ.) 1ης περιόδου 2021.

Έχοντας ως κύριο μέλημα την προστασία της υγείας των υποψηφίων και όλων των συντελεστών που συμμετέχουν στην εξεταστική διαδικασία πανελλαδικά, οι εξετάσεις πιστοποίησης θα διεξαχθούν σε τρεις (3) διαδοχικές φάσεις:

Α’ φάση:
20, 21, 27 και 28 Νοεμβρίου 2021

Β’ φάση:
11, 12, 18, 19 Δεκεμβρίου 2021

Γ’ φάση:
8, 9, 15, 16 Ιανουαρίου 2022

Το αναλυτικό Πρόγραμμα των εξετάσεων, ανά ειδικότητα, καθώς και τα εξεταστικά κέντρα, θα ανακοινωθούν στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα». 

Αν θέλετε να ενημερωθείτε ΠΡΩΤΟΙ μόλις ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα εξετάσεων πατήστε εδώ 

Εξετάσεις Πιστοποίησης ΙΕΚ: Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Τράπεζα Θεμάτων "Εξετάσεων Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ"

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα που αφορούν τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr