ΕΟΠΠΕΠ: Αλλαγές στον τρόπο επικοινωνίας με το Τμήμα Πιστοποίησης Προσόντων

ΕΟΠΠΕΠ: Αλλαγές στον τρόπο επικοινωνίας με το Τμήμα Πιστοποίησης Προσόντων

Ανακοινώνεται από τον ΕΟΠΠΕΠ ότι από σήμερα 05.08.2020 τίθεται σε λειτουργία το νέο ενιαίο e-mail του Τμήματος Πιστοποίησης Προσόντων: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Στο παραπάνω email οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι θα μπορούν να υποβάλλουν ερωτήματα που αφορούν αποκλειστικά στα παρακάτω:


1. Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ και ΣΕΚ

2. Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων Μεταλυκειακού Έτους- Τάξη Μαθητείας ΕΠΑ.Λ.

3. Εξετάσεις Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της μη Τυπικής Εκπαίδευσης (αποκλειστικά για την εξεταστική διαδικασία- για την υποβολή και αξιολόγηση αίτησης και φακέλου: Τμήμα Εκπαιδευτικού Πλαισίου)

4. Εξετάσεις Πιστοποίησης Επαγγελματιών οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας»

5. Εξετάσεις Πιστοποίησης επαγγελματικής επάρκειας Κομμωτών- Κουρέων και Τεχνιτών Περιποίησης Χεριών και Ποδιών (αναμένεται νέο θεσμικό πλαίσιο)

6. Χορήγηση Πιστοποιητικών σε φυσικά πρόσωπα που έχουν συμμετάσχει επιτυχώς σε εξετάσεις για την απόκτηση άδειας άσκησης επαγγελματικής δραστηριότητας, αναφορικά με τον σταθερό εξοπλισμό ψύξης, κλιματισμού και αντλιών θερμότητας, καθώς και τις μονάδες ψύξης σε φορτηγά ψυγεία και ρυμουλκούμενα ψυγεία που περιέχουν ορισμένα φθοριούχα αέρια θερμοκηπίου του, σύμφωνα με τις διατάξεις του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2015/2067 της Επιτροπής.(αναμένεται νέο θεσμικό πλαίσιο).

Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, τα ερωτήματα να υποβάλλονται επώνυμα και με αναγραφή των ατομικών στοιχείων επικοινωνίας.

Ανώνυμα μηνύματα ή ηλεκτρονικά μηνύματα με περιεχόμενο ανάρμοστο προς τους σκοπούς του παρόντος λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν θα τυγχάνουν περαιτέρω επεξεργασίας" τονίζει ο ΕΟΠΠΕΠ.

Την ενημερωτική σελίδα των Αποφοίτων ΙΕΚ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr