Οι φοιτητές του ΤΕΙ Άμφισσας αποφάσισαν την λήξη της κατάληψης – Τι δηλώνουν

Οι φοιτητές του ΤΕΙ Άμφισσας αποφάσισαν την λήξη της κατάληψης – Τι δηλώνουν

Κατάληψη ΤΕΙ Άμφισσας: Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στον χώρο του ΤΕΙ με τον Πρύτανη, κ. Λάμψα, τον αντιπρύτανη κ. Μερτζάνη, την πρόεδρο του ΤΕΙ κα Μενεγάκη και την κα Λύτρα.

Τα αποτελέσματα της συνάντησης ήταν θετικά, αφού ο Πρύτανης έλαβε σοβαρά υπ'όψιν τα αιτήματά μας και δεσμεύθηκε να τα ικανοποιήσει. Από τη συνάντηση αυτή, προέκυψε εκ νέου συνάντησή με τον κο Κυπριανό Παντελή, ειδικός σύμβουλος του υπουργού, και με τον βουλευτή νομού Φωκίδας κο Κωστοπαναγιώτου Ηλία, η οποία έλαβε χώρα στο Υπουργείο Παιδείας την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου.


Ο κος Κυπριανός μας διαβεβαίωσε ότι τα επαγγελματικά δικαιώματα των οικονομικών σπουδών πρόκειται να κατοχυρωθούν έως το τέλος του ακαδημαϊκού έτους. Εμείς με τη σειρά μας, πρόκειται να αποστείλουμε τη δική μας πρόταση σχετικά με τα επαγγελματικά δικαιώματα, η πρόταση αυτή πρόκειται να συζητηθεί με τον δήμαρχο κο Παναγιωτόπουλο τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου.

Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου συνεδριάσαμε με τον δήμαρχο κο Παναγιωτόπουλο, τον αντιπεριφερειάρχη κο Κατσαγούνο και τον περιφερειακό σύμβουλο κο Κάππο, ενώπιον φοιτητών. Το κλίμα της συνάντησης ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξο, καθώς αποφασίσαμε να προχωρήσουμε όλοι μαζί στην ικανοποίηση των αιτημάτων μας.

Έπειτα από διαβεβαιώσεις που λάβαμε από τους αρμόδιους φορείς, καθώς και από τον βουλευτή κο Κωστοπαναγιώτου, αποφασίσαμε τη λήξη της κατάληψης το Σάββατο 3 Νοεμβρίου.

Διαβεβαιώνουμε τόσο τους φοιτητές όσο και τους αρμόδιους φορείς ότι ο αγώνας και οι συνεχείς πιέσεις συνεχίζονται.

Η κατάληψη ήταν μόνο η αρχή, δηλώνουν!

Πρύτανης ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας: Κίνδυνος να χαθεί το εξάμηνο των φοιτητών – ΑΠΟΦΑΣΗ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr