Φοιτητές πήγαν να δώσουν εξετάσεις και ο καθηγητής δεν εμφανίστηκε!

Φοιτητές πήγαν να δώσουν εξετάσεις και ο καθηγητής δεν εμφανίστηκε!

Σκανδαλώδεις καταστάσεις περιγράφει αναγνώστης τοπικού μέσου ενημέρωσης, όσον αφορά τμήμα του ΤΕΙ Κρήτης.

Οι καταγγελίες που φτάνουν στο Flashnews αν μη τι άλλο, δεν τιμούν ούτε το ίδιο το ίδρυμα ούτε και τους εκπαιδευτικούς, με "θύματα" τους φοιτητές.


Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, σε πρόσφατη εξεταστική τμήματος και ενώ οι φοιτητές παρευρέθηκαν στο αμφιθέατρο και ανέμεναν να αρχίσει η εξέταση του μαθήματος, ο εκπαιδευτικός δεν παρουσιάστηκε ποτέ, χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως ενημέρωση.

Αποτέλεσμα ήταν η εξέταση του μαθήματος να ακυρωθεί και να μετατεθεί μια ή δυο ημέρες αργότερα, γεγονός που προκάλεσε την δυσανασχέτηση των φοιτητών καθώς και μεγάλη ταλαιπωρία στους ίδιους, ιδίως σε αυτούς που ταξίδεψαν μέχρι την Κρήτη μόνο για αυτό το μάθημα.

Πιθανότατα δε, ορισμένοι εξ'αυτών να διέμειναν σε ξενοδοχεία ή να προκλήθηκε ταλαιπωρία στα ταξιδιωτικά τους εισιτήρια, καθώς αναφερόμαστε στη θερινή εξεταστική περίοδο.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μάλιστα, θέλουν τον εκπαιδευτικό να... "ξεχνά" την εξέταση του μαθήματος και να επιρρίπτει τις κατηγορίες στην γραμματεία του τμήματος για τον λόγο ότι δεν...ενημερώθηκε.

Τα προβλήματα με άμεσους αποδέκτες τους φοιτητές δεν σταματούν εδω.

Παρατηρείται τεράστια καθυστέρηση, ακόμα και μηνών, στην διόρθωση των γραπτών των φοιτητών καθώς και στην παράδοση της ύλης από την μεριά των καθηγητών. Η καθυστέρηση είναι τέτοια που ακόμα και μια ημέρα πριν την επανεξέταση του μαθήματος, μπορεί να μάθουν τον βαθμό που έγραψαν την προηγούμενη εξεταστική περίοδο, με αποτέλεσμα οι σπουδαστέν να μην έχουν τον κατάλληλο χρόνο προετοιμασίας ενω κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την ύλη των μαθημάτων, μας αναφέρει ο αναγνώστης μας.

Φοιτητές του ΤΕΙ Κρήτης καταγγέλλουν καθηγητές για την μη παράδοση και εξέταση μαθημάτων

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr