ΛΙΣΤΑ κατάταξης, ΤΕΙ Κρήτης, ΤΕΙ, tei cretes Πρώτο στη ΛΙΣΤΑ κατάταξης το ΤΕΙ Κρήτης ανάμεσα στα ΤΕΙ όλης της χώρας

Πρώτο στη ΛΙΣΤΑ κατάταξης το ΤΕΙ Κρήτης ανάμεσα στα ΤΕΙ όλης της χώρας

Πρώτο το ΤΕΙ Κρήτης σε όλη την Ελλάδα - Και παγκόσμια διάκριση στο πλαίσιο έρευνας που διεξήχθη μέσω της ιστοσελίδας University Web Ranking

Σπουδαία πανελλαδική αλλά και παγκόσμια διάκριση κατάφερε να αποσπάσει το ΤΕΙ Κρήτης κάνοντας καθηγητές και σπουδαστές περήφανους!


Η έρευνα που διεξήχθη μέσω της ιστοσελίδας University Web Ranking (http://www.4icu.org/) ανακήρυξε το ΤΕΙ Κρήτης ως το πρώτο ανάμεσα σε όλα τα άλλα ΤΕΙ της Ελλάδας!

Είσαι Φοιτητής στο ΤΕΙ Κρήτης; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών ΤΕΙ Κρήτης» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του ΤΕΙ!

Οι διακρίσεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί, σύμφωνα με το zarpa, καθώς το ΤΕΙ Κρήτης κατέκτησε την δέκατη θέση ανάμεσα σε όλα τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας , αφήνοντας πίσω του πολλά πανεπιστήμια με μεγάλη ιστορία και τέλος κατάφερε να κατακτήσει την θέση 1351 στην σειρά κατάταξης ανάμεσα σε όλα τα πανεπιστήμια του κόσμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και το πανεπιστήμιο του Ρεθύμνου κατάφερε να αποσπάσει μια πολύ καλή θέση καθώς βρίσκεται στην πέμπτη θέση ανάμεσα σε όλα τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ της χώρας.

ΤΕΙ Κρήτης

Περισσότερα νέα που αφορούν το ΤΕΙ Κρήτης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr