ΤΕΙ Κρήτης, τραγικό θάνατο, δύο φοιτητών, φοιτητές νεκροί, τραγικό Το ΤΕΙ Κρήτης για τον τραγικό τον θάνατο των δύο φοιτητών

Το ΤΕΙ Κρήτης για τον τραγικό τον θάνατο των δύο φοιτητών

Με ένα μήνυμα που ραγίζει τις καρδιές όλων συνόδευσε την αλλαγή του προφίλ του στο facebook, (με ένα ηλιοβασίλεμα από τα Χανιά) το Τμήμα Ηλεκρονικών Μηχανικών της  πόλης, για τον θάνατο των δύο σπουδαστών του χθες σε τροχαίο δυστύχημα.

Οι δύο σπουδαστές έχασαν τη ζωή τους όταν σε μια στροφή του δρόμου κοντά στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού των Χανίων, η «γουρούνα» στην οποία επέβαιναν έφυγε  από τον δρόμο και έπεσε από ύψος στη θάλασσα. 


«Το τελευταίο ηλιοβασίλεμα για τους φοιτητές μας Ε.Μ. και Δ.Κ. που εκείνη την ώρα χάθηκαν τόσο άδικα και τόσο πρόωρα σε τροχαίο ατύχημα... Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους τους» γράφει συγκεκριμένα στον λογαριασμό του στο facebook το τμήμα Ηλεκρονικών Μηχανικών του ΤΕΙ Κρήτης, στο οποίο σπούδαζαν οι δύο άτυχοι νέοι και εδρεύει στα Χανιά.

Στην πόλη της Κρήτης ο θάνατος των δύο νέων, 20 και 22 ετών αντίστοιχα έχει προκαλέσει σοκ.  

Θρήνος και στο Ηράκλειο  Κρήτης, από όπου καταγόταν ο  22χρονος, αλλά και στην Εύβοια, από όπου είχε έρθει στα Χανιά για να σπουδάσει o 20χρονος.

Περισσότερα νέα που αφορούν το ΤΕΙ Κρήτης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr