Μεταπτυχιακά Προγράμματα, MBA, μηχανικούς, ΤΕΙ Κρήτης Μεταπτυχιακά Προγράμματα: MBA για μηχανικούς από το ΤΕΙ Κρήτης

Μεταπτυχιακά Προγράμματα: MBA για μηχανικούς από το ΤΕΙ Κρήτης

Το ΤΕΙ Κρήτης προκηρύσσει 25 θέσεις φοιτητών για το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οργάνωση και Διοίκηση για Μηχανικούς».

Το πρόγραμμα προσφέρει τη δυνατότητα σε μηχανικούς και αποφοίτους θετικών επιστημών, ανεξαρτήτως ειδικότητας, να αποκτήσουν μεταπτυχιακό τίτλο στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων.


ΣΚΟΠΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ

Σκοπός του μεταπτυχιακού προγράμματος είναι να αποκτήσουν οι φοιτητές οικονομικές γνώσεις και διοικητικές ικανότητες, ώστε να γίνουν περιζήτητα στελέχη οργανισμών/επιχειρήσεων ή επιτυχημένοι αυτοαπασχολούμενοι και επιχειρηματίες.

ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Το πρόγραμμα έχει χρονική διάρκεια τριών (3) ακαδημαϊκών εξαμήνων. Στα δυο πρώτα εξάμηνα, ο φοιτητές πρέπει να ολοκληρώσει 8 υποχρεωτικά και 4 επιλογής υποχρεωτικά μαθήματα, ενώ στο τρίτο εξάμηνο εκπονεί μεταπτυχιακή εργασία.

Η επιλογή των φοιτητών στο ΔΠΜΣ γίνεται με βάση σύστημα μορίων, στο οποίο λαμβάνονται υπόψη: ο βαθμός πτυχίου, η γνώση της αγγλικής γλώσσας, η επαγγελματική εμπειρία και η προσωπική συνέντευξη.

Το πρόγραμμα δέχεται 25 φοιτητές ανά έτος, με δίδακτρα 950 €/εξάμηνο για την κάλυψη λειτουργικών και διδακτικών αναγκών του. Υπάρχει η δυνατότητα χορήγησης υποτροφιών μετά το πρώτο εξάμηνο και με βάση την απόδοση των φοιτητών.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά ή να αποστείλουν ταχυδρομικά στη Γραμματεία του Προγράμματος από τις 2 έως και τις 27 Νοεμβρίου τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ

Μπορείτε να βρείτε την προκήρυξη του Προγράμματος στον σύνδεσμο: https://goo.gl/oh9lQx και για να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα: https://goo.gl/hALIfi

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr