Υπόσχεση, Δημάρχου,  επαναλειτουργία, εστιατορίου, ΤΕΙ Κρήτης Υπόσχεση Δημάρχου για επαναλειτουργία του εστιατορίου στο ΤΕΙ Κρήτης

Υπόσχεση Δημάρχου για επαναλειτουργία του εστιατορίου στο ΤΕΙ Κρήτης

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Την στήριξη των ασθενέστερων οικονομικά φοιτητών με φαγητό από τα συσσίτια της πόλης ζήτησαν από τη δημοτική αρχή οι σπουδαστές του ΤΕΙ Χανίων που ετοιμάζουν δυναμικές κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας για το κλείσιμο του εστιατορίου τους καθώς δεν διέθετε άδεια λειτουργίας. Η μη λειτουργία του εστιατορίου έχει ως αποτέλεσμα πολλοί σπουδαστές να είναι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Έτοιμος να δώσει άδεια λειτουργίας στο εστιατόριο του ΤΕΙ Χανίων μόλις ολοκληρωθούν από μεριάς της διοίκησης του ιδρύματος μια σειρά από γραφειοκρατικές ενέργειες δηλώνει ο δήμος Χανίων. Σύμφωνα με το Χανιώτικα Νέα, o δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας συναντήθηκε με σπουδαστές του ιδρύματος και τους εξήγησε πως μπορεί να επαναλειτουργήσει το εστιατόριο.

Παράλληλα ζήτησε από τους σπουδαστές στοιχεία για τους συναδέλφους τους που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα προκειμένου ο Δήμος να συνδράμει με τις υπηρεσίες του.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr