Οι εξετάσεις πιστοποίησης στα φυτοφάρμακα θα γίνονται με τη βοήθεια του ΤΕΙ Κρήτης

Από εξειδικευμένους κι έμπειρους καθηγητές

Στο ΤΕΙ Κρήτης, όπως είναι γνωστό, η Σχολή Γεωπονίας παραδίδει έγκυρα μαθήματα με όλες τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με την ορθολογική χρήση γεωργικών φαρμάκων.

Αυτά βασίζονται στο κύρος της Ανώτατης Εκπαίδευσης που παρέχει η Σχολή, στις κατάλληλες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις του ΤΕΙ για το σκοπό αυτό και στην μακρόχρονη εμπειρία των Καθηγητών Φυτοπροστασίας που συνεργάζονται συνεχώς με καλλιεργητές.


Άλλωστε, το Υπουργείο έχει δώσει την έγκριση και αφού αποκτήσει κανείς τις γνώσεις, μπορεί να εξεταστεί σε εργαστήρια υπολογιστών του ΤΕΙ για τις εξετάσεις πιστοποίησης του Υπουργείου στα φυτοφάρμακα. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

"Τα μαθήματα και οι εξετάσεις θα γίνονται στο Ηράκλειο, στη Σητεία, στην Ιεράπετρα, στον Άγιο Νικόλαο, στο Ρέθυμνο και στα Χανιά. Σύντομα θα εκδοθεί η εγκύκλιος του Υπουργείου για τα μαθήματα και τις εξετάσεις. Τότε το ΤΕΙ θα εκδώσει την τελική ανακοίνωση για τις εγγραφές σας, για τα οργανωμένα μαθήματα και τις λεπτομέρειες εξέτασης για πιστοποίηση.

Οι ενδιαφερόμενοι θα τοποθετηθούν σε ομάδες εκπαίδευσης και εξέτασης με τη σειρά της εγγραφής τους. Για να δηλώσετε άμεσα συμμετοχή πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα βρείτε στην ανακοίνωση.

Να είστε βέβαιοι ότι το ΤΕΙ μπορεί να σας δώσει τις πιο έγκυρες και πλήρεις γνώσεις και την καλύτερη υποστήριξη για τις εξετάσεις πιστοποίησης στα φυτοφάρμακα. 

Από τη Διοίκηση του ΤΕΙ και τη Σχολή Γεωπονίας θεωρούμε ηθική μας υποχρέωση να υποστηρίξουμε το Γεωργικό Τομέα της Κρήτης, με αυτή τη δραστηριότητα και όποιες άλλες είναι απαραίτητο. 

Σας καλούμε να παρακολουθείτε τις νεότερες ανακοινώσεις της Σχολής Γεωπονίας και της Σχολής Δια Βίου Μάθησης, που μαζί έχουν οργανώσει τα μαθήματα για τα φυτοφάρμακα και τις εξετάσεις πιστοποίησης, οι οποίες θα βρίσκονται στο δικτυακό τόπο του ΤΕΙ Κρήτης (www.teicrete.gr). Τηλ. Επικοινωνίας 2810 379202".

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr