Επίτιμος πρόεδρος στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας o Οικουμενικός Πατριάρχης! Επίτιμος πρόεδρος στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας o Οικουμενικός Πατριάρχης!

Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΤΕΙ Σερρών, Κεντρικής Μακεδονίας, ανακήρυξαν τον Οικουμενικό Πατριάρχη επίτιμο Πρόεδρο του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας για να τον ευχαριστήσουν και να τον τιμήσουν για την συμβολή του στα γράμματα και το πολιτισμό και την παρουσία του στις Σέρρες.

«Γίνεται πρώτη φορά σε Εκπαιδευτικό Ίδρυμα και θέλουμε να δείξουμε την αγάπη και την αφοσίωση που έχουμε προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη και την αγάπη που δείχνει αυτός καθημερινώς και για το ποίμνιό του, αλλά και για την επιστήμη και τα γράμματα», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας Δημήτρης Πασχαλούδης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της τελετής έγινε προσφώνηση από τον Πρόεδρο του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας, Καθηγητή κ. Δημήτριο Πασχαλούδη και Ανάγνωση Ψηφίσματος της Συνέλευσης του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας.


Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε Επίδοση Ψηφίσματος της Συνέλευσης του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας και του Τιμητικού Τίτλου Αναγόρευσης από τον Πρόεδρο του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας, Καθηγητή Δημήτριο Πασχαλούδη.

Τέλος ακολούθησε Αντιφώνηση της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr