Διαδικασία Εγγραφής Πρωτοετών 2017-2018 στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Διαδικασία Εγγραφής Πρωτοετών 2017-2018 στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές των Πρωτοετών Φοιτητών στα ΑΕΙ Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού Τομέα πραγματοποιούνται από Τρίτη 5/9 έως και Πέμπτη 14/9.

Η εγγραφή γίνεται με ενιαίο τρόπο για όλα τα Τμήματα και τις Σχολές των ΑΕΙ Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού Τομέα μέσω πληροφοριακού συστήματος του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Η αίτηση εγγραφής και η δήλωση των απαραίτητων στοιχείων γίνεται αποκλειστικά μέσω του πληροφοριακού συστήματος.


ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ SOS ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! Για τις δηλώσεις μαθημάτων, δωρεάν σίτιση, δωρεάν στέγαση, φοιτητικά συγγράμματα, φοιτητικό πάσο, φοιτητικά επιδόματα κτλ, θα ενημερωθείτε ΕΔΩ.

Διαδικασία Εγγραφής στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στους Πρωτοετείς Φοιτητές 2017-2018 έχει ως εξής:

«Εγγραφή επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017 σε τμήματα του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης»

Οι επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017 που υπέβαλαν ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής σε Τμήματα/Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδεύσης και αίτηση διαγραφής από προηγούμενο Τμήμα/Σχολή, και ολοκλήρωσαν την εγγραφή τους μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του ΥΙΙ.Π.Ε.Ο. στη. διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gον.ρ.τ, για να έχούν πρόσβαση στις ακαδημαϊκές υπηρεσίες της κάθε Σχολής και Τμήματος, οφείλουν να προσέλθουν στη Γραμματεία του Τμήματος ή της Σχολής προκειμένου να γίνει η ταυτοπροσωπία τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στις Γραμματείες των Τμημάτων από 25 Σεπτεμβρίού 2017 μέχρι τις 06 Οκτωβρίου 2017 και Θα πρέπει να καταθέσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής υπογεγραμμένη από τον ίδιο, που φέρει, (μετά την υποβολή της), αριθμό πρωτοκόλλου

2. Φωτοτυπία της Αστυνομικής τους Ταυτότητας

3. Δύο (2) φωτογραφίες τύπου ταυτότητας και

4. Συμπληρωμένο το συνημμένο έντυπο Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω διαδικασία πραγματοποιείται είτε από τους ίδιους τους επιτυχόντες ή νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο.

Την ενημερωτική σελίδα των Φοιτητών του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης μπορείτε να την δείτε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr