Η εικόνα που αντίκρισαν οι φοιτητές του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης με το καλημέρα της νέας βδομάδας

Μια πολύ άσχημη εικόνα αντίκρισαν σήμερα το πρωί οι φοιτητές στο πρώην Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης νυν Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος που βρίσκεται στην περιοχή της Σίνδου.

"Αυτή την εικόνα αντικρίσαμε σήμερα νωρίς το πρωί στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Σε όλους τους χώρους του ΤΕΙ υπάρχουν στοιχεία εγκατάλειψης, η καθαριότητα είναι ένα βασικό πρόβλημα καθώς η έλλειψη της είναι εμφανής. Σκουπίδια στους διαδρόμους γκράφιτι στους τοίχους, λερωμένα παράθυρα και σκόνη παντού είναι κάτι που μπορείς να δεις με το που μπαίνεις στους χώρους του Ιδρύματος" αναφέρει μεταξύ άλλων στα «Φοιτητικά Νέα» φοιτητής του ΤΕΙ.

Φοιτητής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης καταγγέλλει στα «Φοιτητικά Νέα»: «Αυτή την εικόνα αντικρίσαμε σήμερα στις 7:30 το πρωί στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Σε όλους τους χώρους του ΤΕΙ υπάρχουν στοιχεία εγκατάλειψης. Η καθαριότητα είναι ένα βασικό πρόβλημα καθώς η έλλειψη της είναι εμφανής. Σκουπίδια στους διαδρόμους γκράφιτι στους τοίχους, λερωμένα παράθυρα και σκόνη παντού είναι κάτι που μπορείς να δεις με το που μπαίνεις στους χώρους του Ιδρύματος. Θα ήθελα να προσθέσω ότι είναι εμφανής και η αδυναμία συντήρησης των χώρων καθώς με μια μικρή βόλτα στους διαδρόμους μπορείς να δεις σοβάδες να κρέμονται από το ταβάνι και τοίχους που μοιάζουν ετοιμόρροποι».


Δείτε εικόνες


Εικόνα από την Κεντρική είσοδο που χρησιμοποιούν οι φοιτητές


Εικόνα απέναντι από το κεντρικό κυλικείο του ΤΕΙ


Εικόνα έξω από τη σχολή ζωικής παραγωγής

2η συνεχόμενη ημέρα το ίδιο σκηνικό (14/5/2019)

Ο φοιτητής καταλήγει τονίζοντας στα «Φοιτητικά Νέα»: «Κάτι το οποίο φαίνεται να αδιαφορούν παντελώς όλοι φοιτητές και καθηγητές είναι ο αντικαπνιστικός νόμος. Καθώς τις ώρες αιχμής του μπαίνοντας μέσα στο χώρο του κεντρικού διαδρόμου και του κυλικείο αντικρίζεις ένα νέφος καπνού. Επόμενος είσαι αναγκασμένος να γίνεις ένας παθητικός καπνιστής και τα φεύγοντας τα ρούχα σου να μυρίζουν λες και έχεις βγει από μπαράκι».

Θεσσαλονίκη: Απόπειρα βιασμού σε βάρος φοιτήτριας και επίθεση με μαχαίρι δέχτηκαν φοιτήτριες μετά το μάθημα!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr