Διοικητικό, Συμβούλιο, Σύλλογο, Φοιτητών, εστιών, ΤΕΙ Λάρισας Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Σύλλογο Φοιτητών εστιών ΤΕΙ Λάρισας

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Σύλλογο Φοιτητών εστιών ΤΕΙ Λάρισας

Πρώτη δύναμη την Πανσπουδαστική ανέδειξαν οι εκλογές που διενέργησε ο Σύλλογος Φοιτητών-τριών εστιών του ΤΕΙ Λάρισας.

Στις αρχαιρεσίες συμμετείχαν οι συνδυασμοί: 1) Πανσπουδαστικη Κ.Σ. 2) Αγωνιστικές Κινήσεις Εστιών 3) Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εστιακών Φοιτητών (Δ.Α.Κ.Ε.Φ.).


Όπως ανακοινώθηκε, σύμφωνα με τα αποτελέσματα: « βρέθηκαν 104 φάκελοι, αριθμός ταυτόσημος με τον αριθμό των ψηφισάντων.

9 άκυρα/λευκά (δεν προσμετρούνται στα έγκυρα ψηφοδέλτια). Από τα 95 έγκυρα ψηφοδέλτια, διαπιστώνεται:

1η δύναμη αναδεικνύεται ο συνδυασμός Πανσπουδαστική Κ.Σ. ο οποίος έλαβε 46 ψήφους και ποσοστό 48,4% του εκλογικού σώματος. Λαμβάνει τρεις έδρες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και δύο έδρες στην Εξελικτική Επιτροπή.

2η δύναμη αναδεικνύεται ο συνδυασμός Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εστιακών Φοιτητών (Δ.Α.Κ.Ε.Φ.), ο οποίος έλαβε 43 ψήφους και ποσοστό 45,3% του εκλογικού σώματος. Λαμβάνει τρεις έδρες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, καμία στην Εξελικτική Επιτροπή, λόγο έλλειψης υποψηφίων.

Είσαι Φοιτητής στο ΤΕΙ Θεσσαλίας; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών ΤΕΙ Θεσσαλίας» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του ΤΕΙ!

3η δύναμη αναδεικνύεται ο συνδυασμός Αγωνιστικές Κινήσεις Εστιών, ο οποίος έλαβε 6 ψήφους και ποσοστό 6,3% του εκλογικού σώματος. Λαμβάνει μία(1) έδρα στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, καμία στην Εξελικτική Επιτροπή, λόγο έλλειψης υποψηφίων.

Εκλογή εκπροσώπου στη φοιτητική μέριμνα

Όπως ανακοινώθηκε: «Οι εκπρόσωποι και υποψήφιοι των συνδυασμών Δ.Α.Κ.Ε.Φ. και Αγωνιστικές Κινήσεις, δήλωσαν οι μεν πρώτοι ότι δεν αναγνωρίζουν την κάλπη για εκλογή εκπροσώπου και οι δεύτεροι ότι δεν συμμετέχουν στη διαδικασία. Μετά από αυτό αποχώρησαν από την αίθουσα οι εν λόγω συνδυασμοί.

Κατά το άνοιγμα της 2ης κάλπης που αφορούσε την εκλογή εκπροσώπου για την Εφορία Εστιών, η εφορευτική επιτροπή διαπίστωσε 91 φακέλους. Κατά τη διαλογή εντοπίστηκαν 22 λευκά/άκυρα ψηφοδέλτια και 69 έγκυρα. Από τους υποψηφίους του ενιαίου ψηφοδελτίου έλαβαν: Καμακάρης Μάριος: 44 ψήφους, Μιτακίδη Νίκη: 15 ψήφους και Κουτσογιάννη Όλγα: 14 ψήφους.

Από τις εκλογές του Συλλόγου «Φοιτητριών/των Εστιών του ΑΤΕΙ Θεσσαλίας», κατά τις οποίες ψήφισαν για εκπρόσωπο των εστιών 91 εστιακοί, εκπρόσωπος των φοιτητών στην εφορία των εστιών εκλέγεται ο Καμακάρης Μάριος. Η Εφορευτική Επιτροπή με βάση την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου, προτείνει τον Καμακάρη Μάριο ως εκπρόσωπο στην Εφορία των Εστιών, ο οποίος εκλέχτηκε μέσα από συλλογικές διαδικασίες».

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr