Κατάληψη με αντιδράσεις φοιτητών στο ΤΕΙ Θεσσαλίας

Κατάληψη με αντιδράσεις φοιτητών στο ΤΕΙ Θεσσαλίας

Καταλήψεις: Σε κατάληψη του ΤΕΙ Θεσσαλίας προχώρησαν σήμερα οι φοιτητές του Τμήματος Ιατρικών Εργαστηρίων του Ιδρύματος, καθώς αντιδρούν για το νομοσχέδιο για το νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και για τα όσα αυτό προβλέπει για το Τμήμα τους.

Αντιδράσεις υπάρχουν από φοιτητές άλλων τμημάτων του ΤΕΙ Θεσαλίας για το γεγονός ότι τα μέλη ενός μόλις τμήματος, των Ιατρικών Εργαστηρίων δηλαδή, έχουν προχωρήσει σε κατάληψη ολόκληρου του ΤΕΙ.


Το ενδιαφέρον πάντως επικεντρώνεται στην αυριανή ημέρα, καθώς τόσο οι καταληψίες όσο και οι διαφωνούντες με την κατάληψη θα βρεθούν και πάλι στην πύλη του ΤΕΙ.

Ανακοίνωση ΣΤΕΦ

«Η ΣΤΕΦ αύριο, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12, οργανώνει την επόμενη της συνέλευση, μετά τα πρόσφατα γεγονότα παρακαλούνται όλοι όσοι είναι εύκαιροι να προσέλθουν στο ΤΕΙ και να συμμετάσχουν στην συνέλευση, η γνώμη σας μετράει και η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη.

Επιπλέον, λόγω της αναστάτωσης που επικρατεί τις τελευταίες στιγμές στην κοινότητα θα ήταν επιτακτική ανάγκη να παραστείται, ακούγονται πολλά και ειπώνονται ακόμη περισσότερα από άτομα τα οποία δεν έχουν ενημερωθεί και αυτό επιδοκιμάζει την παραπληροφόρηση των φοιτητών.»

Αιτήματα ΣΕΥΠ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr